Jobbsafari är en del avschibsted logo

Höganäshem anställer ytterligare trygghetsvärd

Höganäshem anställer ytterligare trygghetsvärd

Höganäshem, AB · Höganäs · Ansök senast 30 jan.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

AB Höganäshem är Höganäs kommuns allmännyttiga bostadsbolag med c:a 1 400 lägenheter och c:a 160 lokaler. Målet är att erbjuda hyresbostäder i livets alla faser från student till pension. På detta sätt är vi ett hyresalternativ för kunder som söker ett gott hem oavsett var man befinner sig i livet.

Inom fastighetsbeståndet finns idag tre trygghetsboende för personer över 65 år och vi planerar att utöka med ytterligare en anläggning inom några år. På respektive boende jobbar en trygghetsvärd. Här stöttar man i vardagsfrågor och skapar, tillsammans med de boende, gemensamma aktiviteter.

Till det nyöppnade trygghetsboendet på Midgårdsgatan i Höganäs med drygt 30 lägenheter söker vi nu en trygghetsvärd till en 50 procentig tjänst med start första kvartalet 2022. Du utgår från ditt trygghetsboende men ansvarar tillsammans med dina kollegor för driften av de tre anläggningarna.

ARBETSUPPGIFTER

Trygghetsvärdens uppgift är att, tillsammans med hyresgäster och närboende, planera och genomföra aktiviteter i större eller mindre grupper. Aktiviteterna anpassas för att fungera både för den enskilda hyresgästen och gruppen som helhet. Trygghetsvärden bidrar till inflytande, trygghet och livskvalitet bland boende och närboende som besöker. Besök i hyresgästernas hem blir en del av din vardag såväl som administrativa uppgifter och planering av kommande aktiviteter.

KVALIFIKATIONER

Utbildning inom vård och omsorg, lägst på gymnasienivå, och/eller erfarenhet av arbete med äldre eller funktionsnedsatta personer eller likvärdigt. Kunskaper i samtalsmetodik och att leda grupper är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet.

Som person är du positiv, ansvarskännande och strukturerad. Du har ett gott bemötande och är socialt engagerad. Du motiverar och stimulerar till olika typer av aktiviteter. Du har kunskap om vilka risk -och friskfaktorer samt sjukdomar som äldre kan drabbas av. Det är en förutsättning att du har många idéer till aktiviteter.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

ÖVRIGT

Inom Höganäs kommun strävar vi gemensamt efter att alla ska kunna leva livet på bästa möjliga sätt hemma genom att erbjudas stöd och trygghet att klara sig själva.

Här kan du läsa mer om hur ett trygghetsboende ska utformas enlig kommunen:

Riktlinjer Trygghetsboende.

Vi går igenom inkomna ansökningar löpande. Om du tycker att tjänsten låter spännande är du välkommen att skicka in din ansökan senast den 2022-01-30.

För att söka tjänsten, bifoga ditt cv samt personligt brev och eventuella löneanspråk till:

Jesper Månsson, Vd jesper.mansson@hoganashem.se

Eventuella frågor skickas till Jesper Månsson under rekryteringsprocessen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Höganäshem, AB

Placering

Höganäs

Kontaktperson

AB Höganäshem

Dela jobbannonsen

Anmäl annons