Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hjullastarförare till betongfabrik

Adecco Sweden AB · Uppsala · Ansök senast 25 maj

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Som hjullastarförare på denna betongfabrik kommer du i huvudsak att leverera betong till maskinerna. Du kommer att jobba dagtid. Tjänsten ska tillsättas omgående och beräknas pågå i 6 månader med chans till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har körkort för hjullastare. För att trivas i denna roll krävs också att du har hög arbetsmoral och att du har lätt att samarbeta med andra. Vidare är du tekniskt lagd och är van vid att arbeta med datorer.

Om anställningen
Tjänsten som hjullastarförare är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Tjänsten skall tillsättas omgående och beräknas pågå i 6 månader med chans till förläggning.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsten sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: aziza.mehho@adecco.se via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Hjullastarförare, Hjullastare, Betong, Uppsala, Heltid, Produktion, Fabrik

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons