Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hisstekniker

Motum Hiss Skåne AB · Malmö · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Motum-koncernen växer ytterligare. Vi är idag ca 350 anställda runt om i Sverige med en omsättning på cirka 700 miljoner.

Vi söker just nu hisstekniker med placering i Malmö avseende modernisering av hissar. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och ditt arbete skapar mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många.

Vem är du?

Som person är du noggrann och serviceinriktad och har god förståelse av installation och förebyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, har vana att tidsrapportera dina jobb samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt. Vi tror att du är en problemlösare som gillar både teknik, mekanik och el.

Kvalifikationer
  • Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på el eller likvärdig utbildning.
  • Meriterande med några års erfarenhet av arbete med nyinstallation/modernisering/service och underhåll på hissar
  • Erfarenhet inom mekanik eller elinstallationer
  • Innehar minst B körkort
Om bolaget

Motum Hiss Skåne AB erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden.

Tjänsterna innefattar arbete i Malmö med angränsande kommuner. Jour kan förekomma.

Motum Hiss Skåne AB har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Därför förespråkar vi ofta att man ska bygga om sin gamla hiss istället för att riva ut den och installera en ny. Motum Hiss Skåne stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Tom Westerholm, tom.westerholm@motumskane.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Motum Hiss Skåne AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons