Jobbsafari är en del avschibsted logo

Herrfrisör/Barberare

Rt Barbershop Sweden AB · Ängelholm · Ansök senast 14 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Royal Treatment är en salong med hög standard. Vi erbjuder våra kunder en härlig upplevelse med mycket hög kvalitet. Därför har vi höga krav på att DU också kan leverera det. Vi söker en erfaren herrfrisör med bra kundkontakt och som kan passa in i vårt lilla gäng. Är du även duktig på att klippa skägg och/eller klassisk knivrakning är det ett mycket stort plus.

Vill du veta mer om oss? Gå då in på vår hemsida (www.royaltreatment.se) och våra sociala medier (FB+Instagram @royaltreatmentbarber) för att se mer. Royal Treatment är en salong med hög standard. Vi erbjuder våra kunder en härlig upplevelse med mycket hög kvalitet. Därför har vi höga krav på att DU också kan leverera det. Vi söker en erfaren herrfrisör med bra kundkontakt och som kan passa in i vårt lilla gäng. Är du även duktig på att klippa skägg och/eller klassisk knivrakning är det ett mycket stort plus.

Vill du veta mer om oss? Gå då in på vår hemsida (www.royaltreatment.se) och våra sociala medier (FB+Instagram @royaltreatmentbarber) för att se mer. På Royal Treatment hjälps vi åt, förutom sedvanliga herrfrisörsuppgifter ingår städning, försäljning, svara i telefon, boka in kunder och övrig kundservice.
Är du även duktig på att klippa skägg och raka med kniv är det ett stort plus.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rt Barbershop Sweden AB

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

RT BarberShop Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons