Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hemtrevligt Lidköping

Hemtrevligt i Skaraborg AB · Lidköping · Ansök senast 23 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Hemtrevligt är ett kvalitetsföretag inom Städbranschen. Huvudkontoret är lokaliserat i Falköping mitt i gamla Skaraborg. Som ett ledande städbolag inom premiumsektorn i Sverige kombinerar hemtrevligt både privatkunder och företagskunder detta med en ständig utveckling och förfining av våra tjänster.

Om Företaget

Företaget har idag kontor i 3 städer och cirka 25 anställda.

Hemtrevligt är ett företag där personalen gör skillnad och tillsammans gör vi våra kunders tillvaro lättare bättre och renare med stor passion engagemang och stolthet. Hemtrevligt är ett familjeägt bolag och det enda premiumbolaget inom städbranschen är i Sverige.

OM ROLLEN

Som kundansvarig servicepersonal har du en avgörande roll i att skapa en fantastisk upplevelse för våra kunder. Du är ansiktet utåt för vår verksamhet och den som tar hand om kunden och dess förväntningar samt önskemål, alltid med ett leende. Du skapar en upplevelse med ditt personliga glada trevliga bemötande. Till detta lägger vi till doft och en personlig känsla i vårt uppdrag hos kunden.

Vi söker dig som har ett brett ansvarstagande i att leverera en 5-stjärning service till dina kunder genom att alltid vara kundfokuserat och alltid se till att kundens bästa är i ditt fokus.

Du behöver ha god kännedom och intresse av städ för att kunna ge råd och tips till dina kunder när de efterfrågar det. Vi kommer att spetsa dina städkunskaper hos oss med intern utbildning. För att vara eller bli framgångsrik i denna roll behöver du tycka om olika typer av människor vara personlig utan att bli privat samt på ett naturligt vis kunna leverera en skräddarsydd service till varje unik kund. I rollen är du prydligt klädd i i vår arbetsdress.

Vem är du?

Vi söker en person som är självgående strukturerad ansvarstagande och har mycket energi. Du har hög social kompetens och du brinner för uppgiften att ge dina kunder en fantastisk femstjärnig service. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken och då gärna från hotellbranschen.

B körkort krävs för uppdraget, samt tillgång till egen bil.

Krav på god kunskap i svenska språket både i skrift och tal.

Vi söker personal i Skövde, Lidköping och Falköping.

Vi erbjuder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 till 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Men vi söker också timvikarier

En spännande resa och utmaning i att vara med att skapa Sveriges bästa och största premiärbad bolag inom städs sektorn. En härlig arbetsplats med fantastiska hem företag kunder och arbetskollegor.

Arbetsplatsen är där dina kommande kunder finns lokaliserade.

Du får en bil att använda i tjänsten när planering och schema tillåter detta annars används egen bil i tjänsten.

Välkommen att skicka in din ansökan med personligt brev samt CV med foto.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Passar denna beskrivningen in på dig? Är du redo för nya utmaningar? Vi ser fram emot ett mail med personligtbrev och CV med bild. Intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hemtrevligt i Skaraborg AB

Placering

Lidköping

Kontaktperson

Hemtrevligt i Skaraborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons