Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hemtjänsten söker medarbetare

Assistans & hemtjänst Sverige AB · Nyköping · Ansök senast 31 maj (62 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Assistans och hemtjänst är ett nytt privat hemtjänstbolag som startar upp i Nyköpings kommun under maj månad. Vi söker därmed undersköterskor och vårdbiträden inom hemtjänsten.

Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du utför både omvårdnads och serviceinsatser hos kunderna. Du ger personlig omvårdnad, hjälper till med hushållssysslor, ger läkemedel och utför andra serviceinriktade insatser. I det dagliga arbetet ingår att du får möta olika människor varje dag och bidra till deras livskvalitet. Målsättningen med hemtjänstens arbete är att skapa förutsättningar för att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt i den egna hemmiljön. Inom Assistans och hemtjänst är vår målsättning att skapa kontinuitet genom schemaläggning, vilket i praktiken ska innebära att kunderna ska få hjälp av samma medarbetare så ofta det går.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och skapa dessa förutsättningar och bygga ett långsiktigt samarbete med våra kunder. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt samt tillsammans med kollegor. Vi ser även att du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verksamheten i sin helhet, du ställer frågor om du undrar över något och har ett hjälpsamt sätt gentemot kollegor. Du följer rutiner och överenskomna arbetssätt. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning, men det är inget krav. Du ska kunna cykla eller ha körkort, helst båda. Det är viktigt att du har grundläggande datorkunskaper och att du har god kunskap i tal och skrift i det svenska språket.

För att trivas hos oss är du positiv och engagerad och har både vilja och engagemang att bidra till utveckling av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi finns verksamma i Nyköping från och med mitten på maj månad 2023! Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@assistansochhemtjanst.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistans & hemtjänst Sverige AB

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Assistans & hemtjänst Sverige AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen