Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hemtjänst

AuxiliRec AB Huvudkontor · Stockholm · Ansök senast 30 juni

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu dig som vill jobba som hemtjänst!

Vår kund söker nu en noggrann person som vill jobba som hemtjänst. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta självständigt, du är även stresstålig och arbetar väl inom de tidsramar som är uppsatta och en tjänst som ger en omväxlande miljö där du får chansen att träffa och hjälpa människor med deras dagliga behov.

Är du redo att ta an nya utmaningar, och vill få möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär? Då har du kommit rätt! Med kunder från många olika branscher kommer du hos oss hitta många olika möjligheter, och en tjänst som ger en omväxlande miljö där du får chansen att träffa och hjälpa människor med deras dagliga behov.

Som arbetstagare hos oss får du alltid någon du kan bolla idéer med, utveckla din kompetens, och ta del av kortare utbildningar och kurser.

Vi på AuxiliRec brinner för att hitta personer med drivkraft och som tycker om att vara med i utvecklingen av verksamheten.

Arbetsuppgifter:

Som hemtjänst kommer du att jobba med:

  • Stöttning i vardagen med social samvaro
  • Hjälp med personlig hygien
  • Städ
  • Dokumentering
  • Medicinhantering och delegerade uppgifter från sjuksköterska

Kvalifikationer:

För att du ska kunna utföra ett bra jobb på arbetsplatsen behöver uppfylla följande kvalifikationer:

  • B-körkort
  • Erfarenhet inom yrket
  • Språk - svenska

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du först att gå på en intervju hos oss, och efter ytterligare urval av kandidater så får du sedan gå på intervju hos kunden! Du blir sedan anställd hos kunden om allt känns bra!

Låter tjänsten intressant? Sök jobbet idag, då vi går igenom ansökningarna löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om oss på AuxiliRec AB Vårt mål på AuxiliRec är att hitta drivna kandidater till bra arbetsgivare där du som arbetstagare får möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär.

Vi jobbar mot alla branscher men har främst kunder inom lager och logistik, lokalvård, administration, och hälso- och sjukvård.

Vi söker dig som är motiverad, driven att jobba mot gemensamma mål, och som vill lära sig nya saker.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AuxiliRec AB Huvudkontor

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Auxilirec AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons