Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hemtjänst personal

Savannha Städ Entreprenad & · Helsingborg · Ansök senast 8 juli

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Insatserna förekommer i Burlöv kommun med omnejd avseende biståndsbedömd hemtjänst hemma hos brukarna.

Du kommer att behöva ha egen bil och körkort till denna tjänst. Du bör vara service minded, öppen, noggrann och ha ett gott öga för renlighet. Du måste vara självständig då en stor del av din tjänst innebär självständighet att själv hitta till dina kunder och utföra insatsen på egen hand. Arbete i grupp förekommer lika ofta. Vi är ett service företag som finns i hela Nordvästra Skåne. Vi utför hemservice hos våra kunder både kommunalt och privat.

Vi arbetar också gentemot olika företag med företagsstäd samt byggstäd. Vi söker dig som är noggrann, stresstålig, serviceminded och har ett gott öga för renlighet. Du måste tycka om att arbeta självständigt då mycket av dina arbetstimmar är förlagd till självständigt arbete i våra kunders hushåll. Du måste också visa på god samarbetsförmåga gentemot dina arbetskollegor då arbete i grupp kommer att förekomma vid större städtillfällen.

Du kommer att komma i kontakt med olika sorters människor som har behov av hjälp med städ, tvätt och inköp. Vi lägger därför stor vikt vid att du är öppen, social och tycker om att arbeta med olika människor som behöver vår hjälp. Vi arbetar med människor i åldrarna 30-95 år som alla har olika behov av våra insatser. Du behöver inte ha någon utbildning för att arbeta hos oss men måste vara villig att starta din anställning med en kortare praktik där du också kommer att få en utbildning tillsammans med en ansvarig handledare för att lära dig arbetet.

I anställningen önskar vi att du är berättigad till nystartsarbete som du kan fråga din handledare på Arbetsförmedlingen om.

I din ansökan ska du skicka ditt cv till oss med foto samt kontaktuppgifter så att vi kan kalla in dig till en arbetsintervju.

Körkort och egen bil är ett krav i denna anställning.

Sökande som ej fyller detta krav kan ej söka tjänsten

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Savannha Städ Entreprenad &

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Savannha städ entreprenad & kringservice AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons