Jobbsafari är en del avschibsted logo

Heltidsarbete som vikarie inom förskola/skola i Lerums kommun!

Heltidsarbete som vikarie inom förskola/skola i Lerums kommun!

StudentConsulting · Alingsås · Ansök senast 15 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola.

Information om uppdraget:

I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting ett givande arbete som vikarie i kommunens förskolor och grundskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Tjänsten startar under september och beräknas pågå terminen ut med möjlighet att fortsätta till vårterminen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums skolor och förskolor.

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i den dagliga verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, att arbeta med barn/tonåringar, att följa planeringar etc. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstiden och arbetsplatserna kan variera.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill jobba heltid. Du vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
  • Lugn och empatisk
  • God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
  • Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
  • Positiv och kreativ
Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka sig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Förskola, Skola, Lärare

Sökord: Förskola, Skola, Lärare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Alingsås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons