Jobbsafari är en del avschibsted logo

Heltidsarbete som lärarvikarie inom förskola/skola i Lerums kommun!

Heltidsarbete som lärarvikarie inom förskola/skola i Lerums kommun!

StudentConsulting · Alingsås · Ansök senast 8 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola.

Information om uppdraget:

Arbetet startar i början av 2023 och beräknas pågå terminen ut med goda möjligheter till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums skolor och förskolor. Tjänsten är på heltid med garanterad månatlig ersättning. Det går också bra att ansöka om deltid, där du själv kan styra över vilken dag i veckan du önskar att vara ledig.

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i den dagliga verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, att arbeta med barn/tonåringar, att följa planeringar etc. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstiden och arbetsplatserna kan variera.

Via vår hemsida eller telefon (app) får du enkelt tillgång till dina uppdrag som passar just dig, när, var och i vilka klasser som du vill jobba med och vi finns alltid personligen nära dig för stöttning och vidareutveckling.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola.

Detta söker vi:

Vi söker dig vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool där din flexibilitet är av största vikt. Du kommer att vara på olika skolor och förskolor och bör därför ha lätt för att anpassa dig efter nya förutsättningar.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
- Lugn och empatisk
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Skola, Förskola, Barnskötare, Elevassistent, Fritids

Sökord: Skola, Förskola, Barnskötare, Elevassistent, Fritids

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Alingsås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons