Heltid Medarbetare Möbelaffär i Stockholm

Tonorex Design AB · Stockholm

·

Ansök senast 15 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Möbelaffär centralt i Stockholm söker nu heltids medarbetare till butik och webshopp.

Vi söker dig som har ett stort intresse av personlig service och försäljning samt alltid sätter kunden i fokus. Vi värdesätter att du är en positiv, glad och utåtriktad person som är engagerad, noggrann och lyhörd både mot våra kunder som mot dina arbetskamrater.

Du arbetar med allmänna butikssysslor, e-handelssysslor och lagersysslor. I tjänsten ingår förutom försäljning av möbler även uppackning, påfyllning av varor och andra varierande butikssysslor. Du skall även hantera webshop ordrar, samt in och utleveranser.

Vi kräver att du skall ha god förståelse för datasystem, mycket gott ordningssinne samt inte vara rädd för att hugga och packa upp varor med medföljande prismärkning


Beskrivning av arbetsuppgifter:

Aktivt försäljning av möbler, styla butiken, bygga nya miljöer, service till kunder i butik, per telefon/mail/chat, kassaarbete, hantera webshop ordrar och förpackning, ta emot varubil vid behov, in- och utleveranser, prismärkning/uppdatering av priser, skyltning/varuexponering, inventering, montering av möbler, plasta in möbler som säljs från butik, bära och leverera varor hem till kund, samt städning.

Beskrivning av kvalifikationer:

Tjänsten kräver sälj- och service erfarenhet, gärna fr. möbel/inredningsbranschen. Social kompetens är mkt viktigt. Vi vill att den som söker har god fysik, då vi bygger nya miljöer löpande i butiken. Vi vill också att den som söker har känsla för färg o form, det är ett måste i vår bransch, vi ska kunna hjälpa kunden med deras inredningstankar. Vi kräver att du skall vara mycket noggrann och ha mycket gott ordningssinne

Krav:

Erfarenhet av försäljning / service, och ett sinne för ordning och reda, datavana, butikskunskap

Flytande Svenska i tal o skrift pga. mycket kontakt med kunder.

Minst 3 års erfarenhet som säljare inom detaljhandeln eller liknande bransch (krav);

Fyllt 21 år

Övriga villkor:

Flytande engelska språk

Gymnasial utbildning eller motsvarande

Erfarenhet inom möbelbranschen och e-handel är meriterande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tonorex Design AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Tonorex Design AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan TRX i din ansökan