Jobbsafari är en del avschibsted logo

Headhunter

Talentor Sweden AB · Stockholm

·

Ansök senast 9 maj (Idag)

Talentor Sweden AB förser Sveriges näringsliv med kompetenta chefer och specialister genom Executive search och annonserade rekryteringar. Genom våra nätverk och dagliga, grundliga kartläggningar finner vi kandidater som överträffar våra uppdragsgivares krav och behov. För oss är jämställdhet ett honnörsord och vi siktar alltid på att finna slutkandidater från båda könen!


Vi växer och söker nu förstärkning till vårt kontor i Stockholm! Vi upplever en hög aktivitet hos våra kunder och det känns verkligen som att de flesta andas optimism för framtiden. Detta skapar möjligheter även för oss och vi ser fram emot att välkomna dig som vår nya kollega!

Din roll

Som Headhunter hos oss arbetar du med kartläggning och search för att hitta lämpliga kandidater till våra uppdrag. Du söker efter kandidater med alla medel som finns och ger dig inte förrän du lyckats. Du har frekventa kandidatkontakter genom telefon- och videointervjuer samt bistår Rekryteringskonsulterna med bland annat referenstagning, CV hantering, skriva och publicera annonser med mera. Du deltar även aktivt i kundmöten och bidrar i övrigt med såväl din kompetens- som din personlighet för att utveckla vår framgångsrika verksamhet ytterligare.

Din profil

Du behöver inte ha erfarenhet från rekryteringsbranschen. Kanske jobbar du med försäljning och känner att du vill kombinera detta med HR? Du kan förstås även komma från rekryteringsbranschen och känna att du vill utvecklas vidare i ett företag som jobbar med rekrytering av kvalificerade specialister och chefer på alla nivåer. Oavsett dina tidigare erfarenheter söker vi dig med en relevant akademisk bakgrund och en bred allmänbildning och affärsdriv. Du håller en god struktur och är en positiv och flexibel person som brinner för människors- och organisationers utveckling. Vi värdesätter även egenskaper som prestigelöshet, oräddhet och uthållighet!


Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.


Givetvis agerar du i linje med våra värderingar; Empati, Engagemang, Enkelhet!


Om du vill arbeta i ett företag som präglas av teamkänsla och utvecklingsorientering, så erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete där din arbetsinsats verkligen gör skillnad!


Intervjuer sker löpande och vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt. Vänta inte med din ansökan!


För frågor och mer information kontakta Thomas Lindquist, VD, på tel 0704-531353.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Talentor Sweden AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Talentor Sweden AB