Jobbsafari är en del avschibsted logo

Härryda Energi AB söker distributionselektriker

Härryda Energi AB söker distributionselektriker

Härryda Energi AB · Härryda · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Uppdraget
Som distributionselektriker hos oss kommer du att arbeta med drift, underhåll, nyanslutningar, om- och utbyggnad av elnätet samt gatubelysningen i Härryda kommun. Du kommer att jobba med luftledningsnät, jordkabelnät och nätstationer i spänningsintervallet 0,4 – 40 kV. Vår uppgift är att leverera trygg och säker el till våra kunder, dygnet runt. Du kan därför komma att ingå i beredskapstjänstgöring.

Vi erbjuder ett varierande arbete utomhus där du kommer vara del av ett team med stort engagemang och kompetens.

Din profil
Vi tror att du har lätt för att kavla upp ärmarna och hugga i, har förmåga att se vad som behöver göras och är noga med säkerheten i alla moment. För att trivas hos oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga eftersom du kommer att tillhöra ett team där man stöttar varandra och arbetar tillsammans. Individuellt arbete förekommer också och då kommer din förmåga att ta initiativ väl till pass. Samtidigt är du analytisk och lösningsorienterad då du kommer ställas inför tekniska problem som ska lösas för att säkerställa en trygg elleverans till våra kunder.

Du har minst en gymnasieutbildning inom el, eller motsvarade som exempelvis KY-utbildning inom samma område och vi ser gärna att du ar några års yrkeserfarenhet som distributionselektriker. Det är meriterande om du har erfarenhet på 40kV- 52kV. God stolpvana är också meriterande. Vi ser gärna att du har utbildningar som
ESA, HLR, Heta Arbeten, samt intyg för arbete på hög höjd.

God svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav, E är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Är du redo för en ny utmaning och vill bli en av oss?

Tveka inte att ringa och ställa eventuella frågor till Teknikchef Charlotte Simonsson, tel 031-724 62 90 eller facklig företrädare Kari Hahto SEKO tel 0707-896474.

Övrigt

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Härryda Energi AB

Placering

Härryda

Kontaktperson

Charlotte Simonsson

031-7246290

Dela jobbannonsen

Anmäl annons