Jobbsafari är en del avschibsted logo

Här finns din nya karriär!

Professionals Nord Rekrytering AB · Piteå · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en serviceinriktad person som har lätt för att skapa kontakt och bygga relationer med andra människor? Just nu söker vi rådgivare till Swedbank där tidigare erfarenhet av liknande arbete inte är ett krav, utan som ny i rollen ges du den utbildning och handledning du behöver.
På Swedbank får du en arbetsplats med fina förmåner och härliga kollegor där personlig utveckling står i centrum. Missa inte denna chans, sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Swedbank ser ett stort framtida behov av rådgivare och gör därför en satsning tillsammans med Professionals Nord. Ett antal utvalda individer kommer få chansen att delta i satsningen där framtidens rådgivare utbildas. Blir du utvald ges du ett ovärderligt tillfälle att få avlönad studietid, betald Swedsec-licens samt en roll som rådgivare hos en av Sveriges främsta banker. Här ges du chansen att starta en ny karriärsbana hos en storbank i framkant och samla meriterande arbetslivserfarenhet inom branschen.

Du kommer sitta i Swedbanks lokaler på Furunäset tillsammans med många härliga kollegor som ser fram emot att du kommer på plats. Då tidigare erfarenhet av liknande arbete inte är ett krav börjar du givetvis din anställning med en introduktionsutbildning. Du kommer även få löpande handledning under din anställning för att du ska känna dig trygg i din roll som rådgivare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank under 6 månader. Intentionen är att du därefter ska bli fast anställd direkt hos Swedbank, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till fanny.skott@pn.se

Arbetsuppgifter

Du påbörjar din anställning med avlönad studietid för att avklara Swedsec-licensen. Därefter påbörjas introduktion hos Swedbank för rollen som rådgivare.

Som rådgivare hos Swedbank får du en spännande och samhällsnyttig roll där kundnöjdhet står i centrum. Ditt främsta fokus kommer vara att skapa mervärde för både nya och befintliga kunder. Du hjälper kunder via telefon med frågor berörande sparande och rådgivning. Som rådgivare hos Swedbank gör du skillnad för bankens kunder i deras vardag samtidigt som du själv samlar på dig meriterande erfarenhet.

Avdelningen strävar efter stor tillgänglighet för bankens kunder och dina pass kan vara förlagda mellan kl. 06.45-20.30. Observera att detta är en heltidstjänst och du kommer arbeta 38.5 timmar per vecka.

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Fanny Skott
Storgatan 30, 972 32 Luleå

Observera att kreditupplysning kommer göras på kandidater som blir aktuell för anställning.

Vi söker dig som:

För denna tjänst kommer personlig lämplighet väga tyngre än tidigare erfarenhet. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa kontakt och bygga relationer med andra människor för att säkerställa en positiv kundupplevelse. Vi tror även att du är en strukturerad och noggrann person och strävar alltid efter att leverera med högsta kvalité.

Kanske har du tidigare erfarenhet från kundtjänst, handels, restaurangbranschen eller annat serviceyrke, eller så föddes du helt enkelt med en fallenhet för service! Kort sagt, om du har ett stort driv, ett intresse för ekonomi och en positiv inställning så är du troligen den vi söker!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Fanny Skott

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på fanny.skott@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Piteå

Kontaktperson

Fanny Skott

fanny.skott@professionalsnord.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons