Jobbsafari är en del avschibsted logo

Har du studerat Inbound Marketing eller jobbar du just nu med det? Sök då denna tjänst!

Har du studerat Inbound Marketing eller jobbar du just nu med det? Sök då denna tjänst!

Vattenfall · Solna · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Marknadskommunikatör till Vattenfall i Solna

Brinner du för marknadsföring? Vill du bidra till att förbättra samhället och miljön? Här har du chansen att få arbeta med just detta! E-Mobility Nordic - en av Vattenfalls nyaste och mest intressanta affärsenheter - söker nu en driven och engagerad digital marknadskommunikatör. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Elbilarna här och de behöver laddas! Vill du spela en viktig roll när det gäller att erbjuda produkter och tjänster för elbilsladdning? Följ i så fall med på Vattenfalls resa mot att bli marknadsledande i norra Europa.

Tillsammans med dina kompetenta och drivna kollegor kommer du att spela en viktig roll i att nå Vattenfalls ambitiösa tillväxtmål - samtidigt som de bidrar till en av samhällets största omställningar genom att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation.

Vattenfall strävar efter att bli marknadsledande genom att erbjuda produkter och tjänster för laddning med förstklassig kundupplevelse. De arbetar dels med lösningar för kunder som behöver ladda hemma och på jobbet, och dels med att bygga ut ett publikt laddnätverk. I och med att marknaden fortfarande formas har Vattenfall ett arbetssätt där de ständigt vidareutvecklar sin verksamhet och sitt erbjudande. Nu tar de klivet till att förädla sitt arbete med Inbound marketing och söker därför en ny driven medarbetare till sig som både vill underhålla och utveckla deras kommunikation utifrån kundernas behov och våra erbjudanden, men också arbeta med mässor och liknande som kompletterar kundresan.

Som digital marknadskommunikatör/projektledare kommer du att ha som huvuduppgift att utveckla och driva Vattenfalls arbete med digital marknadsföring där viktiga delar är att:
  • Stötta säljarbetet genom inbound marketing funnels
  • Skapa workflows och automatiserade mejl och nyhetsbrev
  • Skriva och utveckla innehåll samt planera sociala medier
  • Skapa persona och taktisk kundsegmentering för olika faser inom kundresan
  • Ständig utveckling genom uppföljning, A/B-tester och analyser
  • Driva olika marknadsprojekt
Kvalifikationer och erfarenheter
  • Förstå grunderna i Market Automation
  • Systemkunskap tex CRM (Dynamics) och Dynamics Marketing är meriterande
  • Självständigt ta fram material och driva frågor för att nå framfart
  • Skapa och analysera kommunikation som når kunder på bästa sätt
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska
  • Grundläggande SEO kunskaper
Personliga egenskaper
  • Modig, positiv och får energi av att arbeta med människor
  • Motiverad av utmaningar
  • Intresserad av hur teknik kan stötta mål
  • Kommunikativ och kundorienterad
  • Förmåga att tänka taktiskt men också kavla upp ärmarna och skapa!
  • En riktig teamplayer

Övrigt


Placeringsort: Solna

Typ av anställning: konsultuppdrag med god chans till förlängning/heltid

Uppdragslängd: 2023-01-09 till 2023-06-30

Om Vattenfall

Vattenfall Eldistribution AB distribuerar el till hushåll, företag och samhälle - dygnet runt året om. Vårt elnät är över 12 000 mil långt och vi distribuerar el till nästan 900 000 kunder. Vi bygger, driver, underhåller och investerar i vårt elnät för att du som kund ska få en tillförlitlig leverans. Vattenfall Eldistribution är ett av Sveriges 170 elnätsföretag och eldistributionen bedrivs inom lokala monopol. Anledningen till att det är monopol är att det skulle bli för dyrt att bygga och driva parallella elnät. Bor du i Vattenfalls nätområde är du hänvisad till oss men du väljer själv vilket elhandelsbolag som du vill köpa elen från.

Besök gärna Vattenfalls konton på Linkedin, Facebook och Instagram eller gå till https://www.vattenfalleldistribution.se/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Adrian Runsten via e-post: adrian.runsten@lernia.se eller telefonnummer: 072-601 48 46 om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vattenfall

Placering

Solna

Kontaktperson

Adrian Runsten

0726014846

Dela jobbannonsen

Anmäl annons