Jobbsafari är en del avschibsted logo

Har du C-behörighet och söker ett varierande jobb? Se hit!

Har du C-behörighet och söker ett varierande jobb? Se hit!

BUCHEN · Luleå · Ansök senast 24 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta som saneringstekniker och ha en varierande vardag? Nu har du din chans! Just nu söker vi saneringstekniker till BUCHEN AB. Du erbjuds du en konkurrenskraftig lön och även en fantastisk möjlighet att utvecklas framåt hos BUCHEN AB. BUCHEN är ett av Europas ledande bolag inom industrisanering. De erbjuder ett komplett utbud av kundspecifika industritjänster inom rengöring och underhåll. Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande

Information om tjänsten:
Arbetstiderna är till största del förlagda på vardagar och dagtid. Beredskapsarbete och arbete på obekväma arbetstider förekommer. Resor till andra orter ingår i rollen. Du har mycket kundkontakt och jobbar tillsammans med dina kollegor för att lösa problem och ge bra service, vilket ställer krav på att du tycker om mötet med människor.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ansvarig rekryterare Ronja Lilja. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ronja.lilja@pn.se

Arbetsuppgifter:
Hos BUCHEN är ingen dag den andra lik. Det är därför viktigt att du ser positivt på en varierande vardag.

Arbetet går ut på att rengöra teknisk utrustning hos BUCHENs kunder, vilket innebär att du kommer att utföra dina arbetsuppgifter på olika platser. Ditt arbete kommer att vara fysiskt, i högt tempo, där problemlösning kommer vara en stor del av arbetet.Du utgår från BUCHENs lokaler och ditt främsta arbetsredskap är din spolbil. Andra redskap som används är bland annat:
  • Högtryckspumpar
  • Torrsugar
  • Is-/sandblästringsutrustning
Vi söker dig som:
Trivs med ett varierande arbete och inte är rädd för att ta i. Du vill ha ett fysiskt jobb då det i stundtals kan bli tunga arbetsmoment. Meriterande är om du tidigare jobbat inom industri eller sanering.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper. Som person är du självgående men har även lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du arbetsvillig, flexibel och ansvarstagande.

Krav för tjänsten är C-behörighet. Giltigt YKB samt ADR är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ronja Lilja

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BUCHEN

Placering

Luleå

Kontaktperson

Ronja Lilja

ronja.lilja@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons