Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tandläkare till ny klinik i Lund.

Happident · Lund · Ansök senast 14 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård.

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med 14 kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika "klustermodell" kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en tandläkare till Happident's nya klinik i Lund. Kliniken ska ha en personlig och inbjudande atmosfär likt Happident's övriga kliniker. Vi förenar vårt lokala omhändertagande med tryggheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård vilket innebär att patienter snabbt kan få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

Som tandläkare hos oss på Happident kommer du genomföra alla typer av behandlingar inom allmäntandvård. Hos oss erbjuds du en trygg anställning i en kreativ och inspirerande miljö, Vid din sida har du en tandsköterska som ansvarar för att säkerställa att kvalitetsrutiner följs och att arbetet fortlöper som det ska.

Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Happidents fortsatta utveckling. Det vi främst söker är en duktig kliniker som kombinerar en kvalitativ tandvård med ett fantastiskt patientbemötande. Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar gärna med nya tankar och idéer. Du är en lagspelare som är van att arbeta självständigt och delegerat.

Vi ser även att du:
  • Är ambitiös och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.
  • Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel.
  • Är mån om din egen professionella utveckling, och vill ta dig an olika typer av inkommande patientfall och driva utvecklingsarbete på kliniken framåt.
  • Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Vad kan vi erbjuda dig?

Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vi erbjuder en av marknadens bästa pensionsavsättningar, hos oss får du dessutom "Happiday" vilket innebär att du kan ta extra dagar ledigt för de viktigaste dagarna i ditt liv, vi arbetar med individuellt anpassad lönesättning. Vi månar om våra anställda och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat!

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Lund
Omfattning: Heltid, skiftarbete
Kontaktperson: Cecilia Lassen
Rekryteringsansvarig
Cecilia.Lassen@happident.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Happident

Placering

Lund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons