Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hantverksbagare till Kulturbageriet i Umeå

Hantverksbagare till Kulturbageriet i Umeå

Blå Huset Hotell Umeå AB · Umeå · Ansök senast 8 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Semestervikarier till vårt morgonpigga team på Kulturbageriet!

Kulturbageriet är ett hantverksbageri med passion för det ekologiska sten malda spannmålet. Vi använder uteslutande naturliga råvaror och i första hand KRAV-märkta från svenska Kvarnar. Våra bröd och bakverk bakas med surdeg eller levain i grunden och får jäsa långsamt innan de gräddas i vår stora stenugn.

Vi söker dig som är utbildad bagare, konditor eller kock och som har några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha ett gediget intresse för mat och smak samt en ambition att utvecklas och lära dig nya saker. Personen vi söker ska vara strukturerad och ha förmåga att prioritera, vara lättlärd och ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi arbetar tillsammans i ett team, vi har en positiv attityd och vi är lösningsfokuserade. Som bagare hos oss får du arbeta med både bröd och söta bakverk.

Tjänsten är ett sommarvikariat med chans för förlängning. Oregelbundet arbete från tidig morgon till eftermiddag, vardagar och helger förekommer.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, vi genomför intervjuer löpande så tveka inte, skicka in er ansökan redan idag.

Om Företaget:

Blå huset är en familjeägd hotell-, restaurang- och konferenskoncern som i dag driver sju verksamheter i Umeå. Vi erbjuder starka koncept och upplevelser med hög kvalitet och vi strävar efter att ge en personlig och minnesvärd upplevelse för alla som besöker oss, vår ambition är att konkurrera med de bästa i världen. Hos oss kan du mötas, bo, äta, dricka och uppleva det bästa Umeå erbjuder under ett och samma tak, dygnet runt, året runt.

Blå Huset är: Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Blå Huset Hotell Umeå AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Blå Huset Hotell Umeå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons