Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hantverkare/Plattsättare sökes i Malmö

Pro Bygg Syd AB · Malmö · Ansök senast 1 nov. (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens jobb i din ansökan

Om jobbet:

Ett byggföretag i Malmö är i expansionsfas och söker efter duktiga hantverkare, som med sin passion och glädje för sitt yrke, kan leverera ett fullgott resultat hos våra kunder. Vi ställer höga krav på våra nya medarbetare.


Arbetsuppgifter:

Vi ser gärna att ni hellre har en bred kompetens inom flera områden än en spetskompetens inom bara ett område. God erfarenhet inom plattsättning.


Arbetsuppgifterna är av varierande typ men främst inom invärtes renoveringar och takläggning

Vår huvudarbetsuppgift gäller badrumsrenoveringar&takläggning. Allt ifrån rivning, putsning, plattsättning, till att montera upp inredning.


Utöver badrum, så innefattar jobben,kunskap om snickeri takläggning,rivning,läggning av nytt papp, pannor


Spackling, målning och tapetsering av stora som små utrymmen, lägga golv m.m.


Vem är du?

Vi ser gärna att du har en bred mångårig praktisk erfarenhet inom byggvärlden som innefattar invärtes renoveringsarbeten. En god vana inom plattsättning är ett krav, då vi i större utsträckning jobbar inom detta, främst i badrum och tak

Du ska trivas av att arbeta på egen hand men även i team. Vara problemlösningsorienterad. Att jobba effektivt och planera eget arbete flera dagar framåt ser vi som en självklarhet. Ha ett öga för detaljer så resultatet blir bra.

I ditt dagliga arbete har du mycket kontakt med våra kunder och leverantörer, därmed är din sociala förmåga viktig. Det är även viktigt att du har ett tätt samarbete med din projektledare där du rapporterar relevanta och aktuella saker.

Vi söker dig som har:

*B Körkort.

*God yrkeskunskap som plattsättare.

*Goda kunskaper inom byggbranschen samt tidigare praktisk erfarenhet inom byggbranschen. Minst 3 år heltid är ett krav.

*Goda språkkunskaper i svenska (andra språk är meriterande såsom engelska,albanska,serbiska)


Värt att tänka på:

Det finns många komplikationer i yrkeslivet. Även perfekt organiserade projekt går inte alltid som planerat. En bra medarbetare backar inte när den upplever svårigheter, utan försöker att bemöta dem och reparera vad som har gått fel.
Intresserad?

Intresserad? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 1/12 2021. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pro Bygg Syd AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Pro Bygg Syd AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens jobb i din ansökan