Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hantverkare/Plattsättare sökes i Malmö med omnejd

Hantverkare/Plattsättare sökes i Malmö med omnejd

Woltan AB · Malmö · Ansök senast 12 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet:

Vi är ett byggföretag i Malmö, Limhamn som är i expansionsfasen och söker därför efter duktiga hantverkare, som med sin passion och glädje för sitt yrke kan leverera ett fullgott resultat hos våra kunder. Vi ställer höga krav på våra nya medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Vi ser gärna att ni hellre har en bred kompetens inom flera områden än en spetskompetens inom bara ett område. God erfarenhet inom plattsättning är dock en stor fördel.

Arbetsuppgifterna är av varierande typ men främst inom invärtes renoveringar.

Vår huvudarbetsuppgift gäller badrumsrenoveringar. Allt ifrån rivning, putsning, plattsättning, till att montera upp inredning. Spackling, målning och tapetsering av stora som små utrymmen, lägga golv m.m.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en bred mångårig praktisk erfarenhet inom byggvärlden som innefattar invärtes renoveringsarbeten. En god vana inom plattsättning är ett krav, då vi i större utsträckning jobbar inom detta, främst i badrum och kök. Viss telefon- och datorvana krävs, då vi som företag strävar åt att bli mer digitala.

Du ska trivas av att arbeta på egen hand men även i team och vara problemlösningsorienterad. Att jobba effektivt och planera eget arbete flera dagar framåt ser vi som en självklarhet. Ha ett öga för detaljer så resultatet blir bra.

I ditt dagliga arbete har du mycket kontakt med våra kunder och leverantörer, därmed är din sociala förmåga viktig. Det är även viktigt att du har ett tätt samarbete med din projektledare där du rapporterar relevanta och aktuella saker.

Vi söker dig som har:

*B Körkort.

*Tillgång till bil är meriterande.

*God yrkeskunskap som plattsättare.

*Goda kunskaper inom byggbranschen samt tidigare praktisk erfarenhet inom byggbranschen. Minst 3 år heltid är ett krav.

*Goda språkkunskaper i svenska (andra språk är meriterande såsom polska, engelska)

Värt att tänka på:

Det finns många komplikationer i yrkeslivet. Även perfekt organiserade projekt går inte alltid som planerat. En bra medarbetare backar inte när den upplever svårigheter, utan försöker att bemöta dem och reparera vad som har gått fel.


Intresserad?

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Märk ansökan i ämnesrubriken med ”Hantverkare”. Du skickar in ditt CV och personliga brev till info@woltanab.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Woltan AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Woltan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons