Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hantverkare

Ekstams Hantverksgrupp i Skåne AB · Malmö · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten:

Ekstams har startat en ambitiös resa med mål att öka marknadsandelar och säkra kvalitetsarbete både för våra kunder och vår verksamhet. Vi hoppas att du vill vara med på denna resan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:

Du erbjuds en utvecklande tjänst i ett kvalificerat team som har ett tydligt affärsfokus med många interna och externa kontakter. Vi söker kunskapshungrande hantverkare som genom vår affärsmodell önskar utveckla sina hantverkskunskaper inom bygg, murning och måleri. Notera att ett yrkesbevis inte är ett krav.

Idag arbetar exceptionellt duktiga hantverkare inom vår verksamhet och vi ser möjligheten att överföra befintlig kompetens och hantverkskunnande till ny personal som önskar utvecklas att ingå i vår verksamhet. Vi värdesätter personliga egenskaper högt och utvärderar dig därefter.

Din profil:

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och formbar. Vi ser att du tillför glädje och positivitet till ett redan glatt arbetslag. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och samarbetsinriktad. Du är lösningsorienterad och framåtsträvande. För oss är det viktigt att du har en positiv grundsyn, är social samt trivs i en händelserik miljö. Du kommer arbeta både självständigt samt i nära samarbete med kollegor. Vi värdesätter en prestigelös och jordnära framtoning vilket ligger i linje med företagets värderingar och vilja att skapa nöjda kunder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ekstams Hantverksgrupp i Skåne AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Ekstams Skåne AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons