Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hantverkare Bygg

Fastighetsmästaren Supply AB · Kiruna · Ansök senast 25 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fastighetsmästaren Supply AB är ett förvaltnings-serviceföretag med inriktning mot fastighetsrelaterade stödtjänster. Vi tillhandahåller servicetjänster inom administrativ-och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, teknisk fastighetsförvaltning samt byggservice och måleritjänster.

Med lokal förankring nära kunderna utför vi servicetjänster åt både interna och externa kunder i Kiruna. Våra projekt omfattar allt från fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel till helrenovering av bostäder, privata och kommersiella lokaler till renoveringar och mindre tillbyggnadsarbeten samt övriga byggservice och måleriarbeten. vi utför även service och underhåll av automater och pantmaskiner i butiker belägna i malmfälten.

Flexibilitet är en ledstjärna som vidgar perspektiven och skapar lösningar i arbetsuppgifterna.

Vi arbetar efter ledningssystem för miljö, och arbetsmiljö- och kvalitetssystem ISO 14001 och ISO 9001.

Till Fastighetsmästaren Supply AB söker vi nu: Hantverkare Bygg

Är du den person vi söker till vår arbetsplats med trevliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter. Bor du i Kiruna och söker du nya utmaningar och möjligheter till att utvecklas som person är detta en fantastisk möjlighet för dig.

Rollen som Hantverkare Bygg

I rollen som hantverkare/bygg kommer du att ansvara för fastighetsrelaterade stödtjänster och felavhjälpande underhåll inom fastighet för att säkerställa att vi upprätthåller angivna funktionskrav till kund.

Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:

Renoveringar av bostäder innefattar, Installation nya kök, köksinredning, Golvläggning nya ytskikt, Listning, Sockling, fodring, fönsterbyten, panelbyten, uppförande av nya komplementbyggnader, trapp-och balkongreparationer, takreparationer etc.

  • Vid behov ansvara för beställning och uppföljning av underentreprenörer.
  • Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
  • Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder.
  • Ansvara för att utföra visst systematiskt brandskyddsarbete
  • Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystemet samt till kund.
  • Ansvara för att bidra till ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster.


Kompetensprofil

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Meriterande är en Yrkesutbildning inom bygg-och anläggning eller motsvarande samt några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har certifikat för skylift, fallskyddsutbildning samt heta arbeten och säkra lyft är även detta meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarstagande och serviceinriktad person som gillar att arbeta efter målet nöjd kund, i syfte att upprätthålla goda och långsiktiga kund-och affärsrelationer. Du har en god social förmåga och har en naturlig fallenhet för att leverera servicetjänster. Vidare är du en god ambassadör för Fastighetsmästaren Supply AB och delar våra värderingar Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar och Kvalitet. Dina personliga egenskaper är lika med vår framgång gentemot våra kunder och samarbetspartners.

Du har öga för både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och trivs i ett nära samarbete med kund och medarbetare. Du är praktiskt lagd och har en förmåga att kunna arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.


Körkortskrav

B

Varaktighet, Tillsvidare

Arbetstid, Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ersättning

Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du:

Sista ansökningsdag: 2020-11-25. Urval sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan skickas till e-postadress: johnny@fastighetsmastaren.com

Kontakt:

JohnnySvennemyr 070-3235545

E-post: johnny@fastighetsmastaren.com

Hemsida: www.fastighetsmastaren.com

Företag

Fastighetsmästaren Supply AB

Besöksadress: Geologgatan 6 981 31 Kiruna

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fastighetsmästaren Supply AB

Placering

Kiruna

Kontaktperson

Fastighetsmästaren Supply AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons