Jobbsafari är en del avschibsted logo

Handy(wo)man som levererar service i världsklass

Handy(wo)man som levererar service i världsklass

Ryska Posten Allt-I-Allo · Stockholm · Ansök senast 25 mars (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om du är som oss så tror vi att du kommer passa perfekt för den här tjänsten. Vadå som oss? Ja, men en grym individ som aldrig går någonstans utan att lämna en stor hög med leenden efter sig!
Men vad är det vi sysslar med egentligen?

Bara Posten Allt-i-Allo är en hantverkstjänst som fixar det mesta och då menar vi verkligen det mesta. Som allt-i-allo har du ett väldigt varierande jobb. Vårt gäng ute på stan rullar omkring i team om två och i en elbil fullproppad med de bästa verktygen.

För att förklara det på kortast tänkbara sätt:

Ikeamontering / uppsättning av tavlor / whiteboards / hyllor / krokar / måla / bygga trall / bygga lådor / sätta upp lampor / byta lampor / montera köksfronter / byta underreden till skrivbord / möbelflytt / montera garderober / sätta upp gardinskenor / sätta upp montrar

Och mycket, mycket mer. Vi brukar säga att vi aldrig tackar nej till några uppdrag - på grund av att det helt enkelt är roligare att säga ja.

Men nu är det som så, att våra grymma medarbetare behöver ha förstärkning, i form av flera grymma personer som inte räds för att erbjuda den bästa servicen i stan!

För att lyckas i rollen ska du tycka om att arbeta fysiskt, vara flexibel, prestigelös och alltid se lösningar framför problem. Erfarenhet från liknande arbete som hantverkare är meriterande men inget krav.

Så vad erbjuder vi dig?
  • En heltidstjänst med förmåner som friskvårdsbidrag där utgångspunkten är vårat kontor på Gärdet i Stockholm.
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom ett snabbväxande företag.
  • Fantastiska kollegor där vi regelbundet har events, afterworks & utbildningar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ryska Posten Allt-I-Allo

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen