Jobbsafari är en del avschibsted logo

Handledare/matchare, Rusta och matcha

AB Ability coaching · Umeå · Ansök senast 1 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du driva och fortsätta utveckla Rusta och matcha på vårt centrala och fina kontor i Umeå?


Om dig

Vi söker dig med sälj- och utåtriktad personlighet som gillar att knyta nya kontakter, samarbeten och åstadkomma resultat. Du drivs av att både utveckla och utvecklas i en dynamisk företagsmiljö och tillväxtorganisation med korta beslutsvägar, högt i tak och framåtanda.


Dina arbetsuppgifter

Som handledare matchar du individen ut i jobb eller studier. Arbetet innebär mycket kontakt med arbetsgivare och utbildningsanordnare. Utöver fokus på matchning jobbar du också målinriktat tillsammans med deltagaren och anpassar insatsen efter en bred målgrupp, vilken du träffar framförallt enskilt men också i grupp för att ge och förbättra jobbsökarverktyg genom kunskap, motivation och inspiration. Anordnade av praktik, studiebesök och events gör dagarna extra roliga. Framför allt bidrar du till ständig utveckling hos människor och till samhället i stort.

Som medarbetare på Ability ges du stor frihet under eget ansvar där du har möjlighet att utveckla Rusta och matcha i området och skapa tillväxt.


Formella kompetenskrav:

Alternativ 1

Du har minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Utbildningen har genomförts inom områdena; arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Du har minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren.


Alternativ 2

Du har ett års eftergymnasial utbildning och du har minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av följande områden:

- Arbetsledning med personalansvar

- Rekrytering

- Omställningsarbete för arbetssökande

- Studie- och yrkesvägledning

- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)

- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor

- Arbete med social- och gruppsykologi

- Karriärvägledning

Arbetslivserfarenheten inom ovanstående områden har du erhållit de senaste 5 åren.


Vänligen uppge vilket alternativ du uppfyller i ovan kompetenskrav. Ansökningar där kompetenskrav inte uppfylls har vi inte möjlighet att hantera i vår rekrytering.


Utöver detta ser vi gärna att du är flerspråkig eller har en studie- och yrkesvägledarexamen.


Om oss

ABILITY är ett kvalitetsmedvetet företag som jobbar med utarbetade processer där kunden är i fokus. Våra verksamhetsområden är arbetslivsinriktad rehabilitering, social och organisatorisk arbetsmiljö, arbetsmarknadstjänster och utbildning.

Medarbetarna på Ability är specialister inom de områden där de är verksamma.

Vi har kontor över hela landet och levererar i nuläget Aktivitetsbaserade utredningsplatser, Stöd och matchning samt Kundval Rusta och matcha.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB Ability coaching

Placering

Umeå

Kontaktperson

AB Ability Coaching

Dela jobbannonsen

Anmäl annons