Jobbsafari är en del avschibsted logo

Handledare till Uppsala kommun

Randstad · Uppsala · Ansök senast 5 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

I Uppsala kommun jobbar vi varje dag för våra kommuninvånare och nu söker vi en Handledare/Chaufför till våra träffpunkts- och sysselsättningsverksamheter för människor med psykisk ohälsa. Du brinner extra för samhällsnytta och människor, det du gör på jobbet gör skillnad för någon annan.

Uppsala kommuns träffpunkts- och sysselsättningsverksamheter för människor med psykisk ohälsa finns på ett flertal platser inom kommunen. Verksamheten är en plats för återhämtning, fylld med social samvaro och fritidsaktiviteter, kurser och studiecirklar, strukturerad sysselsättning, resor och utflykter. Du kommer i denna roll få ansvara bl.a. för aktivitetsplaneringen för utflykts- och reseverksamheten, och verksamheten för unga vuxna.

Ansvarsområden

I rollen som Handledare/Chaufför kommer du att vara delaktig i arbetet med verksamhet för ungdomar, med planering och informationsmöten.  
  • Som handledare kommer att stödja och handleda vid aktiviteter och sysselsättning. Du kommer även att ha webb- och informationsansvar, inkl. produktion av tryckt material.
  • Som chaufför kommer du att vara delaktig i ansvaret för utflykts- och reseverksamheten som riktar sig till alla med psykisk ohälsa, här är det är viktigt att du kan se individen i gruppen. Arbetet bedrivs både inom och utom kommunen och där kvälls- och helgarbete och övernattningar förekommer där du kommer att vara delaktig i öppethållande av träffpunkter.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Handledare/Chaufför tror vi att du har: 
  • Du ska ha flerårig dokumenterad erfarenhet med målgruppen, personer med psykisk ohälsa och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
  • Gymnasieutbildning inom omvårdnad med inriktning psykiatri eller liknande utbildning som arbetsgivare ser som likvärdig. 
  • B-körkort sedan minst 3 år tillbaka. 
  • Du talar svenska och engelska obehindrat. 
  • Vana av att föreläsa och tala inför stor grupper. 
  • Goda datakunskaper i Officepaketets alla delar. 
Det är meriterande om du också har:
  • D-körkort, inkl YKB är starkt meriterande.
  • MI-utbildning.
  • Utbildning i systemteori, ESL/IMR, IPS och livsmedelshygien.
  • Kunskaper i Publisher, Photoshop, InDesign, Webbdesign, EpiServer7 och kursadministrativa system.  
Krav för anställning är ett uppvisande utdrag från belastningsregistret och godkänd D-körkortsutbildning, inkl. godkänd yrkeskompetens – YKB. Provanställning tillämpas tills avklarad och godkänd utbildning. 


Som person är du initiativrik och självgående men kan både jobba i grupp och självständigt. Du är lösningsorienterad och relationsbyggande. Då rollen är krävande behövs ett gott tålamod, driv och en flexibilitet. Du ska även visa en trovärdighet och kan kommunicera på ett individanpassat och pedagogiskt sätt.  

Om företaget

Välkommen till Uppsala kommun!
Hos oss får du 13000 kollegor inom 200 olika yrken. Varje dag jobbar vi för Uppsalas kommuninvånare. Vi på Vård- och omsorgsförvaltningen stödjer omsorgsnämnden och äldrenämnden genom att ta fram underlag, följa upp och verkställa beslut. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Anmälning
Sista anmälningsdagen är 2023-01-05, urvalet kommer att påbörjas efter sista anmälningsdagen. I den här rekryteringen har vi på Uppsala kommun valt att samarbeta med Randstad AB. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du nå: Linnea Holmström, rekryteringskonsult, linnea.holmstrom@randstad.se Jonna Wenngren, Branch Manager, jonna.wenngren@randstad.se

Omfattning: Tillsvidare med en 6 månaders provanställningstid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons