Jobbsafari är en del avschibsted logo

Handläggare

Värmdö Kommun · Värmdö

·

Ansök senast 29 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Individ och arbetslivskontoret
ansvarar för samtliga frågor kopplade till vuxenutbildningen och arbetslivsnämnden samt socialnämnden. Inom kontorets Kvalitet och utvecklingsavdelning hanteras samtliga avtalsfrågor kopplade till nämndernas ansvarsområde (auktorisation inom vuxenutbildning samt avtalshantering inom socialtjänstens IFO verksamhet).

Rollen som
handläggare innebär att du tillsammans med rektor och övriga kollegor arbetar med bedömningar av ansökningar om auktorisation, deltar i kvalitetsuppföljningar samt ger stöd och service till utbildningsanordnarna kring dagliga frågor kopplade till ärendehandläggningssystemet. Du är en del i det systematiska kvalitets- och utvecklingsarbetet och ansvarar för att tillsammans med övriga funktioner inom avdelningen följa upp statistik, ta fram diverse underlag, genomföra granskningar, hantera betyg, rapportera till övriga kommuner, utbildningsanordnare och myndigheter samt är behjälplig i framtagning av operativa rutiner. Arbetet som handläggare innefattar ärendehantering kopplat till myndighetsutövning. Analyser och sammanställningar gör du både självständigt och tillsammans med kollegor, utbildningsanordnare och ledningen. Vid behov tar du emot besök och samtal och hjälper våra vuxna elever och utbildningsanordnare samt hanterar inkomna ärenden. Du ansvarar för skoladministration, vilket bland annat innebär antagning, kontroll av faktureringar, uppdatering av hemsidan, betygshantering och förberedelse av underlag för vidare hantering.

Vi söker dig som
har en avslutad eftergymnasial akademisk utbildning som av arbetsgivaren bedöms adekvat för uppdraget. Du har erfarenhet relaterad till arbetsuppgifterna och erfarenhet av avtalshantering, nämndhandlingar och mycket goda kunskaper i Office-paketets olika program samt dokumenterad erfarenhet av att arbeta i datasystem som Procapita, Stratsys, Public 360 eller motsvarande administrativa system. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du kan flera språk.

För att lyckas i rollen krävs att du är stresstålig, självgående, serviceinriktad och har gott sinne för struktur och förmåga att organisera samt trivs med varierande arbetsuppgifter. Arbetet ställer höga krav på problemlösning, flexibilitet, noggrannhet, kommunikativ kompetens och samarbetsförmåga. Du har lätt för att etablera och utveckla relationer med kollegor och du uppskattar och ser olikheter som en tillgång. Då arbetet sker i samverkan med många olika funktioner lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökanden med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen
omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 29 januari 2021
. Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer
är du välkommen att kontakta Ivana Vesovic, rektor, på telefonnummer 08- Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Värmdö Kommun

08-57047000