Handläggare

Kommunalförbundet Svenskt Ambulansflyg · Umeå

·

Ansök senast 15 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha ett utmanande, varierande och intressant arbete?

Svenskt Ambulansflyg söker en erfaren handläggare med placering Umeå.

Uppdraget som handläggare innebär initialt att du fortsätter att vidareutveckla KSA:s kansli samtidigt som du är operativ och spindeln i nätet i den dagliga driften med ansvar för KSA:s nämndservice, dokument- och ärendehantering samt utvecklingen av densamma.

Tyngdpunkten i kansliets ansvarsområde idag är det direkta stödet till förbundsdirektör och de politiska organen, bland annat innebärande dokument- och ärendehantering för förbundsfullmäktige, förbundsstyrelse, valberedning och vissa projektgrupper i hela kedjan från postöppning och ärenderegistrering via beredning och politisk behandling till diarieföring. I rollen ingår för närvarande också att vara sekreterare vid fullmäktige-, styrelse- och beredningsgruppsammanträden. Du kommer även att delta i arbetet med utveckling av ledningssystem inklusive policys, beskrivningar och procedurer.

Kvalifikationer

Du har kunskap om och mångårig erfarenhet från offentlig förvaltning, akademisk examen eller motsvarande. Erfarenhet av arbete i region/landsting eller kommun är ett krav.

Goda användarkunskaper och lätt för att ta till dig olika IT-system är ett krav och erfarenhet och intresse av utveckling inom området är meriterande.

Som person är du utpräglat strukturerad, resultatorienterad, kommunikativ, stresstålig och utvecklingsorienterad. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp, du är intresserad av både strategiskt och operativt arbete och har förmågan att växla mellan dessa. Eftersom vi är ett fåtal anställda som arbetar mycket nära varandra kommer vi att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kommunalförbundet Svenskt Ambulansflyg

Placering

Umeå

Kontaktperson

Sophia Hansson

08 511 657 20