Jobbsafari är en del avschibsted logo

Handläggare till exploateringsenheten

Ulricehamns kommun · Ulricehamn · Ansök senast 13 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Miljö och samhällsbyggnad består av fyra enheter; miljö-, bygg-, plan- samt exploateringsenheten. Inom exploateringsenheten arbetar vi med mark- och exploateringsfrågor, infrastrukturprojekt samt trafik- och gatufrågor. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Tjänsten är fördelad att till 50% handlägga, planera och samordna skolskjutsärenden inom kommunen. Resterande 50% fördelas till att handlägga och administrera markupplåtelser, torghandel, arrenden, fastighetsdeklarationer, kontakt med mäklare i samband med försäljning av kommunal mark samt övriga uppgifter inom exploateringsenheten.

Kvalifikationer
Du som söker har relevant högskoleutbildning eller erfarenhet inom annat område som bedöms likvärdigt. Meriterande för tjänsten är tidigare arbetserfarenhet i kommunal organisation med liknande ärenden, samt inom juridik och/eller myndighetsutövning, B-körkort är ett krav. I din yrkesroll har du många kontakter, både internt och externt med allmänhet och företag. Vi förutsätter därför att du är en god kommunikatör med god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är beslutsam och självständig i ditt arbete samt har ett starkt kvalitetsfokus. Vidare är du som person strukturerad och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Övrigt
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ulricehamns kommun

Placering

Ulricehamn

Kontaktperson

Andreas Ekman

0321-595032

Dela jobbannonsen

Anmäl annons