Jobbsafari är en del avschibsted logo

Handläggare teknisk tjänst vid Skaraborgs flygflottilj F7

Handläggare teknisk tjänst vid Skaraborgs flygflottilj F7

Försvarsmakten · Lidköping · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill arbeta som handläggare teknisk tjänst vid Logistikenhetens beredningsavdelning.

Som handläggare teknisk tjänst ingår du i Logistikberedningsavdelningen (LogB) som är en del av Logistikenheten. Det är en enhet under flottiljchefen som bland annat omfattar verksamheter inom förnödenhetsförsörjning, teknisk tjänst samt miljö, fastighetsfrågor och hälso- och sjukvård. Enheten består av drygt 60 medarbetare och omfattar såväl ledning, samordning och genomförande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som handläggare teknisk tjänst kommer du arbeta med att stödja chefen för logistikberedningen med sammanställningar av inkomna ärenden, vilket exempelvis kan vara resultat från materielunderhåll, data i materielflöden med mer. Du kommer att handlägga och redovisa uppkomna logistikärenden efter chefen logistikberedningens fördelning/prioritering och agera i rollen som en koordinator med stort ansvar och kontaktytor över hela Såtenäs garnison. Vidare kommer du arbeta med olika administrativa arbetsuppgifter i våra interna ärendehanterings- och logistiksystem.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av arbete med samordning och koordinering
  • Goda datorkunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • B-körkort
  • Svenskt medborgarskap
Meriterande kvalifikationer
  • Erfarenhet av arbete i Försvarsmakten
  • Erfarenhet av arbete med redovisning
  • Kännedom om FM materielförsörjning
  • Kännedom om FM insatslogistik
  • Kunskap om FM ekonomiprocess
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, lyhörd och en god lagspelare som är van att samarbeta med andra men som också har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat. Du har en god analytisk förmåga och är drivande, initiativtagande och anpassningsbar. Vi ser även att du har en god social kompetens, en stor integritet och en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi ser även att du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund (se www.forsvarsmakten.se). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med en provanställning
Sysselsättningsgrad (hel-deltid): Heltid
Arbetsort: Såtenäs
Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse

Tjänsten innebär genomförande av tjänsteresor, internationell tjänstgöringsskyldighet, deltagande i utbildning och övning i krigsorganisation samt krigsplacering. Friskvård och fysiskträning är en naturlig del av vardagen och tjänsten innebär krav på viss fysisk förmåga.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta chef för Logistikberedningsavdelningen, förvaltare Håkan Persson 0510-47 75 92, 070-886 99 64.

Fackliga representanter:
OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 61 44 00
OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Erling Svensson, tfn 072 - 98 11 659

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-20. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motivera
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Försvarsmakten

Placering

Lidköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons