Jobbsafari är en del avschibsted logo

Handläggare till Volkswagen med ett stort intresse för bilar!

Clevry · Södertälje · Ansök senast 19 sep. (2 dagar kvar)

Heltid

Volkswagen är ett stort och spännande bolag inom bilindustrin. Vi söker vi nu en handläggare inom Service Operations. Rollen är på heltid och med start så snart som möjligt. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på Clevry.

Din roll

Brinner du för kundservice och söker ett arbete där du har daglig kontakt med kunder och återförsäljare i kombination med mycket administrativt arbete i ett högt tempo? Volkswagen söker en handläggare som hanterar serviceavtal och Service Operations.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara frågor från våra kunder och återförsäljare över telefon och mail gällande serviceavtal. Utöver detta består arbetet också av support till övriga avdelningar inom företaget i såväl system- som produktfrågor samt support till slutkund i diverse avtalsfrågor. Aktivering och avslut av serviceavtal, handläggning av förlängningar, överlåtelser, kontraktsändringar, fellistor och back-loghantering är några vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker en person som har en gymnasieexamen, det är meriterande om du har en högskoleutbildning. Det är också fördelaktigt om du har arbetat med kundservice och administration. Du får gärna ha erfarenhet från bilbranschen, tidigare arbete som servicerådgivare eller inom servicemarknad.

Upplever du att du är kommunikativ, serviceinriktad och självgående? Är du lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga? Skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på julia.revland@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Södertälje