Handläggare inom krav och inkasso till finansbolag i Stockholm

Brightby Bemanning · Stockholm

·

Ansök senast 5 dec. (46 dagar kvar)

Nu söker vi en handläggare till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett finansbolag och du kommer att arbeta som handläggare inom krav och inkasso. Tjänsten är ett konsultuppdrag som beräknas starta i oktober och pågå ca 6 månader initialt. Möjlighet till förlängning finns. Intervjuer beräknas starta i aug/sept 2020.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten som handläggare är placerad inom bolagets kreditavdelning där du kommer handlägga avtal för företag och privatpersoner med betalningssvårigheter. Finansieringsformerna är framförallt avbetalning, leasing, hyra, kort samt blancolån.

Handläggarens främsta arbetsuppgifter är:
  • Aktiv telefonbearbetning av kunder med betalningsproblem
  • Grundläggande analys av kundens ekonomiska situation
  • Träffa ”rätt” betalningsuppgörelse med kunden
  • Uppföljning av att träffade uppgörelser fullföljs
  • Försäljning av objekt via auktionsfirmor
  • Kontakt med ombud
Viktigt är att du trivs i en roll som kombinerar både administration och kundkontakt, då du arbetar lösningsorienterat för att nå överenskommelser med så många slutkunder som möjligt.

Vi tror att du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kravarbete, kundservice och är van med att använda telefon och dator som arbetsredskap. Just nu pågår ett arbete inom avdelningen där man tittar på arbetsätt och arbetsprocesser vilket gör att man har möjlighet att ingå och medverka i olika utvecklingsprojekt. Rapporteringsansvar ingår i tjänsten.

För att trivas i rollen som handläggare hos vår kund tror vi att du är resultatinriktad, fokuserad och tålmodig. Du uppskattar utmaningen i att lösa kunders betalningsproblem på ett sätt som gagnar både kund och företaget. Vi ser att du har en fallenhet för att dra slutsatser rörande kunders återbetalningsförmåga samt har skinn på näsan och inte är rädd att ställa krav när det behövs. Det är en fördel om du har tidigare kunskaper i ekonomi och/eller juridik med inriktning krav och indrivningsprocesser.

Förändring och nya arbetsuppgifter är en naturlig del i din vardag där du gärna tar på dig nya uppdrag i positiv anda. Vi vill att du är en lagspelare ut i fingerspetsarna som aldrig tvekar att hjälpa dina kollegor.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att starta i aug/sept, men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brightby Bemanning

Placering

Stockholm