Jobbsafari är en del avschibsted logo

Händiga personer till långsiktigt elmätarprojekt hos Eltel!

Händiga personer till långsiktigt elmätarprojekt hos Eltel!

Eltel · Strängnäs · Ansök senast 23 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jag trivs jättebra! Det är ett fritt och självständigt jobb! Dessutom kan man tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet!

/Elmätartekniker hos Eltel

Nu finns chansen för dig! Är du en händig person med B-körkort och intresserad av ett fritt och rörligt jobb? Vi söker ett stort antal personer för arbete med elmätare hos Eltel!

Arbetet innebär byten av elmätare Storstockholm och i andra orter i Uppland och Södermanland. Du utgår hemifrån med servicebil från Eltel. Vid de tillfällen du jobbar långt hemifrån står vi för reskostnad, boende och traktamente, vilket innebär att du kan bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Om tjänsten
Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning. Eltel har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa unika erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett framgångsrikt arbetssätt. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och medarbetare.

Vi erbjuder
  • Möjlighet att lära dig ett nytt yrke i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
  • Ett fritt och rörligt jobb!
  • Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
  • Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
  • Energi och mätning är fokusområden för Eltel och det kommer att finnas möjlighet till fortsatt arbete både i Sverige och utomlands efter projektens slut.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har B-körkort. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat praktiskt teknikområde är meriterande men inte ett krav. Arbetet är delvis fysiskt ansträngande och såväl arbetsdagarna som arbetsveckorna är långa, vilket kräver god fysik. Du motiveras också att arbeta mot tydliga mål! Du trivs också med eget ansvar och självständigt arbete.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
Start: Löpande tillsättning under hösten
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: eltel smart grid, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, energi, energibranschen, servicetekniker, el, elutbildning, elprogrammet, tillsvidare, tillsvidareanställning, direktrekrytering, elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb, rotation, rotationsjobb, rotationsarbete

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eltel

Placering

Strängnäs

Dela jobbannonsen

Anmäl annons