Händiga montörer som gillar att skruva sökes till Sävsjö

Empleo Vetlanda AB · Vetlanda

·

Ansök senast 14 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi omgående duktiga och arbetsvilliga montörer till vår kund i Sävsjö.

I rollen som montör hos vår kund erbjuds du arbete i ljusa, fräscha och ergonomiska lokaler där du kommer vara en del av ett trivsamt arbetslag med möjlighet till långsiktig utveckling. Du kommer montera maskiner för avfallshantering och tjänsten ställer därför krav på noggrannhet och kvalité, tempo, samarbetsvilja och gärna erfarenhet inom montering sen tidigare. För rätt person finns det möjlighet till långsiktig anställning.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom industri, mekanik eller fordon. Utöver detta har du ett genuint intresse för att skruva och meka på din lediga tid och är van vid att arbeta praktiskt med händer. Du har kännedom kring hydralik, är van att arbeta i ett team och värdesätter ordning och reda samt noggrannhet och kvalitet. Som person är du flexibel, pålitlig, initiativtagande, ansvarsfull och arbetsam. Du är inte rädd för att visa framfötterna och kommer alltid till jobbet med en positiv inställning med vilja att lära.  

Du innehar god fysik och har en positiv attityd. Uppdraget inleds med en visstidsanställning genom Empleo Vetlanda AB med möjligheter till anställning hos kund på längre sikt. 

Då behovet hos kund är omgående är du varmt välkommen med din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

  • Uppstart: Omgående.
  • Ort/Placering: Sävsjö. 
  • Omfattning: Heltid
  • Arbetstider: Dagtid
  • Lön: Enligt gällande kollektivavtal
  • Sista ansökningsdag: 2019-10-14

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Empleo Vetlanda AB

Placering

Vetlanda

Kontaktperson

Empleo Vetlanda AB