Jobbsafari är en del avschibsted logo

Händig vaktmästare

Ljugarns Strandby AB · Gotland · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifterna består av inre och yttre fastighetsskötsel, reparation och underhåll av anläggningens inventarier, samt upprätthålla skick och status. Vaktmästeriet innebär händigt jobb i utomhusmiljö och varierade uppdrag.


Personliga egenskaper

Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Som person är du positiv, ansvarstagande, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta.

Vi söker dig som är utbildad fastighetsskötare eller har annan likvärdig utbildning, alternativt lång erfarenhet inom området.


Det är önskvärt att du har god kompetens inom underhåll och driftsfrågor på en hotellanläggning och eller/camping. Du kommer att bland annat ansvara för; att området är fint och välordnat, att alla våra boendeenheter är helt fungerande, att våra servicehus är helt fungerande, skötsel av poolanläggningen att reparera det som behövs samt att ombesörja vår återvinning.


Arbetstiderna innefattar dagpass och varierar mellan kl 7-17. Helger (högsäsong) likväl som vardagar. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde gärna i mars, t o m september.


Meriterande

Tidigare arbete som vaktmästare

El-behörighet

VVS kompetens

Arbetat som snickare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ljugarns Strandby AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Ljugarns Strandby AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons