Jobbsafari är en del avschibsted logo

Händig CNC-operatör / hantverkare

Bjursås Snickeri AB · Falun · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en gedigen erfarenhet som CNC-operatör och söker en ny utmaning? Har du en träteknisk utbildning eller erfarenhet utav liknande arbete, så kan vi på Bjursås Snickeri AB ha arbetet du söker!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som CNC-operatör arbetar du med fräsning av framförallt träprodukter. Vi tillverkar i första hand inredning till livsmedelsbutiker, men även beställningsarbeten inom fin/möbel/inredningssnickeri.
Du kommer att arbeta som operatör/snickare men även med programmering av maskinerna och Cad. Du kommer att arbeta med maskiner av märket Homag och Masterwood.

Utöver detta utföra vanliga förekommande arbeten inom snickeri.

Vem trivs här?

Du som tidigare har arbetat som CNC-operatör, med goda erfarenheter och kunskaper från yrkesrollen, kommer nå stor framgång. Har du själv fått ansvara för processen, från början till slut, kommer du snabbt att komma in i arbetsuppgifterna. Det är viktigt med en utbildning inom CNC och Cad.

Kommunikationsförmågan är också en viktig egenskap eftersom du kommer att arbeta tillsammans med flera avdelningar på företaget. Är du en noggrann och strukturerad person så är detta rätt tjänst. Är du social och har lätt för att lära, kommer du att passa perfekt. Trivs du med att arbeta i tätt samarbete med dina kollegor, men också ta mycket eget ansvar är denna arbetsplats något för dig.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt via mail: info@bjurs.se

Tillträde till tjänsten är snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bjursås Snickeri AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Ulf Johansson

info@bjurs.se023-51095

Dela jobbannonsen

Anmäl annons