Jobbsafari är en del avschibsted logo

Handelsbanken i Stockholm söker Lösningsarkitekt

Handelsbanken i Stockholm söker Lösningsarkitekt

Handelsbanken · Stockholm · Ansök senast 13 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ansvara för arkitekturfrågor inom ett expansivt område! Handelsbanken söker en lösningsarkitekt.

Hos Handelsbanken värderas din kompetens högt och du erbjuds ett stort eget ansvar och stora möjligheter att ta egna initiativ. Handelsbanken har i dagsläget flera spännande projekt på gång för de interna systemen som stöder bankens flödes- och ärendehantering. Här erbjuds du vara delaktig i att vidareutveckla banken till en mer fokuserad bank med mindre komplexitet. I rollen som Lösningsarkitekt blir du den person som ansvarar för arkitekturfrågor och kommer driva den arkitekturella helheten inom ett expansivt område hos banken.

Vi erbjuder dig

Här erbjuds du vara en del av en organisation som förespråkar samarbete och prestigelöshet. Du får en hög tilltro i din yrkesroll och en stor frihet att kunna påverka beslut och processer. Du erbjuds också:
  • En arbetsgivare med ett väl integrerat hållbarhetstänk. Handelsbanken är medvetna om vilken påverkan de har på samhället i stort. Att agera långsiktigt och ansvarsfullt har länge varit en viktig del i arbetet
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet. Hos oss är alla lika viktiga och våra skilda bakgrunder och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till verksamheten med olika perspektiv
  • Möjligheten att utvecklas i en agil miljö samt kompetenta kollegor med stort engagemang och mycket arbetsglädje. På Handelsbanken finns utrymme att växa både personligt och professionellt.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Rollen som Lösningsarkitekt hos Handelsbankens område för flödes- och ärendehantering är ny satsning där du kommer ha stora möjligheter att påverka utformningen av rollen. Du kommer att vara övergripande ansvarig för att arkitekturen för de interna applikationerna samverkar. Ditt arbete sker i nära samarbete med Roadmap-arkitekterna, Scrum Masters och produktägarna kring pågående aktiviteter. Vidare blir du delaktigt i externa upphandlingar och kommer påverka verktygsval och processer. I samråd med verksamheten agerar du kravställare och realiserar kraven i nära samarbete med utvecklarna.

I din roll kommer du:
  • Ansvara för den övergripande målarkitekturen för området
  • Arbeta nära verksamheten i syfte att tillgodose krav och önskemål
  • Ta fram design, lösningar och framställa arkitekturdokument
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Som Lösningsarkitekt inom området Flödes- och ärendehantering kommer du vara en del av ett team med engagerade kollegor som tillsammans jobbar för att vidareutveckla och förbättra flödes- och ärendehanteringssystemen internt på Handelsbanken. På området arbetar idag omkring 20 personer med en bred blandning av kompetenser och personlighet. Handelsbanken sitter i nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm.

Mer om dig

Vi söker dig som både kan driva ditt eget arbete framåt självständigt samtidigt som du trivs att arbeta i nära samarbete tillsammans med andra. Du strävar efter att nå goda resultat i din roll, tar egna initiativ och besitter en god teknisk förståelse. Du är kommunikativ och tänker ur en strategisk synvinkel. Vidare trivs du i en roll som innefattar beslutsfattande och du är van att prioritera dina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande roll som lösningsarkitekt. Har du arbetat i en roll som exempelvis applikationsspecialist inom ITSM-processer är det också intressant. Du har förståelse för tekniken och kan översätta det tekniker säger till verksamheten och vice versa. Du är van att lyfta blicken och arbeta strategiskt snarare än djupt tekniskt.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Handelsbanken

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Emil Lindberg

0737450436

Dela jobbannonsen

Anmäl annons