Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hamnarbetare

Mälarhamnar AB · Västerås · Ansök senast 14 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Mälarhamnar AB består av hamnarna i Köping och Västerås. Vi ägs av Västerås Stad och Köpings kommun. Hamnarna hanterar upp mot 3 miljoner ton gods per år vilket gör Mälarhamnar till en av de större hamnarna i Sverige. I hamnarna lasthanterar vi fartyg, järnvägsvagnar och lastbilar. Vi hanterar även gods i magasin och upplag för kunds räkning. För att Mälarhamnar ska kunna motsvara kundernas krav på effektiv och rationell hantering krävs det att hamnens arbetsresurser tillvaratas på bästa och mest kostnadseffektiva sätt. Våra rekryteringar är en del i att motsvara dagens och morgondagens krav. Vi söker dig som höjer kompetensen, tar ansvar och arbetar för en utvecklande framtid!

Nu behöver vi stärka upp vårt team och söker dig som vill eller redan kan köra truck, kran och/ eller lastmaskin.

Oavsett arbetsuppgift ansvarar du tillsammans med dina kollegor för en säker och effektiv hantering av våra kunders gods (containers, armeringsjärn, skrot, timmer och mycket mer). Varje dag har nya möjligheter och utmaningar. Du ser det som naturligt att lösningsorienterat vara med och utveckla vår verksamhet på kort och på längre sikt.

Vi söker främst dig som har dokumenterade kunskaper och relevant erfarenhet av att köra olika typer av kranar och maskiner. Men ännu viktigare är att du är nyfiken, har vilja och förmåga att lära dig nya saker, tar ansvar och har ett driv och inställning att själv och tillsammans med dina kollegor bidra till en bra arbetsmiljö och högsta service till våra kunder.

Säkerhetsarbetet i hamn förutsätter att du kan tala, skriva och förstå svenska språket. Du behöver även ha en god fysik. C-körkort är meriterande och B-körkort ett krav.

Vi kommer intervjua kandidater löpande och tjänsterna kan komma att vara tillsatta innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Vill du vara en i vårt gäng, vara en viktig del för att nå hållbara transporter och utveckla Mälarhamnarna? Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna är vardagar 7-16 och övertidsarbete kvällar och helger är vanligt förekommande.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mälarhamnar AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Mälarhamnar AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons