Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hammarel söker driven Teknisk Säljare i Stockholm

Hammarel söker driven Teknisk Säljare i Stockholm

PerformIQ · Stockholm · Ansök senast 20 apr. (23 dagar kvar)

Heltid

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Hammarel expanderar och letar efter en driven Teknisk Säljare i Stockholm. Här trivs du som är utåtriktad och brinner för att bygga långsiktiga kundrelationer. Vill du också komma till en stabil och trygg arbetsplats där du får möjlighet att snabbt ta stort ansvar så kan tjänsten som Projektsäljare hos oss vara precis rätt för dig!

TJÄNSTEBESKRIVNING
Här kommer du till en roll där du får vara med och förbättra för våra kunders verksamheter genom din tekniska rådgivning och försäljning av våra lågspänningsställverk. I rollen kommer du att ansvara för att identifiera nya potentiella kunder där du genom personliga möten presenterar Hammarels lösningar i form av lågspänningsställverk och elkraftentreptrenader. Du kommer även att arbeta med redan befintliga kunder där du strävar efter att bibehålla goda och långsiktiga kundrelationer. Du blir en slags projektledare där du ständigt koordinerar de olika instanserna internt för att på bästa möjliga sätt kunna möta varje kunds unika behov.

I tjänsten som Teknisk Säljare ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
* Offert- och anbudansvar för vårt erbjudande i Stockholmsområdet
* Analysera marknaden regelbundet och proaktivt leta upp nya potentiella kunder
* Vara länken mellan vår produktion och kund, förmedla kundens behov internt
* Proaktiva problemlösningar, förbättra serviceerbjudandet och maximera kundnöjdhet

Personprofil
För att lyckas i yrkesrollen behöver du hitta rätt balans mellan teknikkunnande och säljförmåga, det vill säga mellan teknisk förståelse och förmågan och motivationen i att göra affärer. Du trivs med att hålla flera projekt och uppgifter i gång samtidigt. Förutom att du har ett stort intresse för problemlösning och försäljning ser vi även att du är serviceinriktad. Du har förmåga att förstå kundens behov och omvandla detta till ett aktivt sälj genom att agera engagerat, kreativt och lösningsorienterat. Vi ser att du är driven och initiativtagande då stor del av rollen är självständig.

Vi ser att du tidigare jobbat inom försäljning eller som projektledare, gärna inom bygg-, fastighets- eller elbranschen.

Vidare söker vi dig som har ett tekniskt intresse. Vi ser att du har god datorvana och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Plats: Stockholm

Företagspresentation
Tack vare vår höga kvalitet, geografiskt strategiska placering och breda kompetens levererar vi på Hammarel AB våra produkter och entreprenader till några av Sveriges ledande företag.

Vår positiva utveckling är ett resultat av flexibilitet, kunskap och kvalitet. Vi ställer höga krav på våra produkter, då det kommer till allt från personsäkerhet till dimensionering.

Våra lösningar i form av lågspänningsställverk och elkraftentreprenader erbjuder många valmöjligheter för våra kunder. Vi handplockar rätt komponenter från ledande tillverkare och utformar sedan våra produkter utifrån kundens önskemål och behov.

Hammarel AB är placerat lättillgängligt i Örebro. Här finns produktion och kontor med 30 medarbetare. Bolaget omsätter drygt 80 miljoner årligen. Hammarel AB har högsta kreditvärdighet. Läs gärna mer på vår hemsida: www.hammarel.se.

Hammarel AB tillhör sedan 2022 Ernströmgruppen. Ernströmgruppen är en familjeägd industrikoncern som tillsammans med entreprenörer vill bygga bättre företag för framtida generationer. Bolagets verksamheter spänner över allt från marinsäkerhetsutrustning och teknikhandel, till leverans av komponenter och tjänster för energieffektivisering av industrier och fastigheter. Ernströmgruppen består idag av mer än 40 företag med en total omsättning runt 3,5 miljarder kronor och har över 1100 anställda i Norden och norra Europa. Läs mer på www.ernstromgruppen.com.

Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PerformIQ

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons