Gynekolog till aleris närsjukhus Dalsland

Randstad · Bengtsfors

·

Ansök senast 17 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du Gynekolog och vill arbeta på en trivsam mindre mottagning? 
Då kanske tjänsten på Aleris Närsjukhus Dalsland (fd. Praktikertjänst) är något för dig.

Ansvarsområden

På gynekologmottagningen finns planerad mottagning för allmän gynekologi. Mottagningen gör utredningar, diagnostisering, behandlingar, konsultationer samt mindre kirurgiska ingrepp för kvinnor. Mottagningen tar emot kvinnor med urogenitala sjukdomar, Cytologavvikelser, Inkontinensbesvär, infertilitetsproblem och blödningsrubbningar men även Klimakterie-och menstruella besvär. Du kommer ha ett bra stöd av en sjuksköterska och sekreterare. 

Arbetstider

Tjänstgöringsgraden är ca på 60%. 

Kvalifikationer

specialistläkare inom Gynekologi.

För att trivas i rollen som Gynekolog på Aleris behöver du vara självständig och kunna ta egna initiativ. Du brinner för att ge den bästa vården och trivs där det är mycket god teamkänsla. Vi har även attraktiva anställningsvillkor.

Ansökan

Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av Aleris.

Sista ansökningsdag:
2020-11-17

För mer information om tjänsten kontakta gärna:
AnnaKatarina Jonsson Rekryteringskonsult Randstad Care
Mob: 073-343 97 17 annakatarina.jonsson@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Bengtsfors

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201302348 i din ansökan