Gymnasielärare i Transportämnena

Skärgårdsgymnasiet ( Au Claves AB) · Österåker

·

Ansök senast 24 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Skärgårdsgymnasiet är en expansiv och framåtsträvande skola i Åkersberga som i huvudsak är inriktad på yrkesförberedande program. Skolan är lätt att nå med två minuters promenad från Roslagsbanan. På skolan finns programmen Bygg- och anläggning (husbyggnad, målare och anläggningsförare), Hantverk (frisör, stylist), Fordon och Transport, El och Energi, Restaurang och livsmedel (kök, servering, bageri), Handels samt Naturbruk (djurvårdare). På skolan går det ca 460 elever och vi eftersträvar små undervisningsgrupper om ca 15-20 elever.


Skolan har ett tillåtande och öppet klimat som präglas av en god stämning mellan elever och personal. Vi tror på att alla elever ska ha rätt att nå sina mål, oavsett förutsättningar. Därför erbjuder skolan möjlighet till extra undervisning, i form av stödtider inom varje ämne.


Skärgårdsgymnasiet söker i första hand dig som är behörig transportlärare. Vi söker även dig som ännu inte är utbildad lärare, men som har en gedigen erfarenhet från transportbranschen och kan tänka dig att studera till yrkeslärare under tiden som du arbetar. Vi vill att du har följande körkortsbehörigheter: B, C, CE och D. Det är meriterande om du är utbildad förarprövare och/eller utbildad truckinstruktör. Vad som också är meriterande är om du kan utbilda ADR.


Som person har du lätt för att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga. Du förväntas kunna hantera elevers olika förutsättningar och vid behov individanpassa din undervisning. I tjänsten ingår mentorskap och vi lägger även stor vikt vid god elevkontakt.


I dagsläget har vi två och en halv lärartjänster på Transportprogrammet samt en bilskollärare. Elever på Transportprogrammet och Anläggningsprogrammet ges möjlighet att övningsköra för att ta B-körkort och elever på Naturbruksprogrammet ges möjlighet att ta traktorkort.


Vi ser gärna att du har möjlighet att tillträda tjänsten den 7/1-2021, då vårterminen startar.


Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skärgårdsgymnasiet ( Au Claves AB)

Placering

Österåker

Kontaktperson

Au Claves AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare Transport i din ansökan