Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gymnasielärare i spanska

Södertörns Gymnasium · Botkyrka · Ansök senast 24 maj

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Södertörns Gymnasium söker nu en kvalificerad gymnasielärare i spanska med placeringsort Tullinge.

Vi söker dig som är en skicklig lärare och ledare, intresserad av utveckling och integration, duktig på att samarbete. Du är gymnasielärare med ämnesbehörighet inom spanska.

Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lojal, lyhörd och har hög ansvarskänsla.

Är du behörig i ytterligare ämnen på gymnasienivå är det en merit.

Vi söker dig som är kvalificerad lärare i spanska gärna i kombination med andra ämnen. Tjänsten motsvarar 16 %. Tillträde den 6 augusti 2021.


Dina arbetsuppgifter

I rollen som lärare har du ansvar för att skapa en gymnasieskola utöver det vanliga, där elever och föräldrar är nöjda med både undervisning och skola. Din uppgift är att motivera och ge varje elev möjlighet att utvecklas med framgång.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Undervisa i Moderna språk spanska 1 eller 3

- Motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt att följa upp elevernas utveckling, studieresultat samt närvaro

- Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.


Om oss

En skola med hög ambition och trygg arbetsmiljö. Skolan erbjuder naturvetenskapsprogrammet med inriktningarna naturvetenskap och naturvetenskap & samhälle och samhällsvetenskapsprogrammet med inriktningen samhällsvetenskap.

På Södertörns Gymnasium känner alla varandra, då vi är en liten skola. Vi satsar mycket på eleven, de får möjlighet att påverka sin utbildning, då beslutsvägarna är korta. Skolan erbjuder en hög lärartäthet samt små kursgrupper som består av c:a 15-25 elever.

Södertörns Gymnasium drivs av Steg För Framtiden AB.


Vänligen bifoga lärarlegitimation med ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Södertörns Gymnasium

Placering

Botkyrka

Kontaktperson

Steg För Framtiden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons