Jobbsafari är en del avschibsted logo

gymnasieingenjör

Randstad · Malmö · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du en avslutad  gymnasieutbildning med teknisk inriktning som el, produktion, produktutvecklingsom gymnasieingenjör eller liknade och har ett stort intresse av teknik? Då kan vi på Randstad i Malmö ha ett uppdrag för just dig. 
 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden

Här kommer du till ett arbetsplats med trivsam miljö och ett fantastiskt team. Som del av något nytt hoppas vi att du har motivationen och drivet att utvecklas hos oss. Vi ser positivt på förbättringsförslag och dig som en positiv kollega i ett motiverat team. I dina dagliga uppgifter ingår ; 
 
·   Att dokumentera i Microsoft Office 

·    arbetsuppgifter inom montage 

·   Att arbeta med värmefördelning, där du även kommer att inspektera värmebilder och fatta beslut om korrigerande åtgärder angående krav på värmefördelning

Arbetsuppgifterna är av varierande art och kräver god teknisk baskunskap samt hög grad av ansvar, noggrannhet, och analysförmåga. Du förväntas kunna lösa komplexa och tidskrävande uppgifter på utsatt tid med kvalité och noggrannhet i fokus. 
 
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. 

Arbetstider

Heltid. Start omgående. 
Dagtid måndag – fredag 

Kvalifikationer

Du har en avslutad  gymnasieutbildning med en teknisk inriktning som el, produktionproduktutveckling eller som gymnasieingenjör.   Det är viktigt att du är driven, tekniskt intresserad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och i högt tempo.
 
     Kvalifikationer: 
  • Avslutad gymnasieutbildning med inriktning som ovan 
  • Goda kunskaper i det svenska språket, tal och skrift 
  •  Goda kunskaper i engelska språket, tal och skrift 
  •  Stort tekniskt intresse 
 
 
Meriterande:  
  • Erfarenhet från arbete eller egna projekt med inslag av händighet såsom meka med bilar, snickra, löda, smyckeshantverk, klädsömnad etc.

 
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och därför ser vi även att du är en person  
 
  • Med hög arbetsmoral 
  • Som är noggrann 
  •  Är självgående 
  • Kvalitetsmedveten 
  • Har ett fokus på detaljer samt flexibel 
  • Problemlösare 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2021-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
  
För information:  Rebecca Jonsson, konsultchef. rebecca.jonsson@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons