Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gustavsvik söker driven Badchef!

PerformIQ · Örebro · Ansök senast 20 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Drivs du av att arbeta med människor och leverera god service? Har du tidigare erfarenhet av att leda personal? Gustavsvik är nu på jakt efter en driven och handlingskraftig Badchef. Här är din möjlighet att bli en viktig del av Örebro läns största besöksmål på deras fortsatta framgångsresa!

TJÄNSTEBESKRIVNING
Som Badchef ansvarar du för vårt badäventyr Lost City, vårt motions- och utomhusbad och vårt gym.
Du kommer att vara chef för tre avdelningar medarbetare, badvärdar, städ/servicevärdar och instruktörer/gymvärdar. Antalet medarbetare på de tre avdelningarna varierar under året och består av ca 10 tillsvidareanställda och ungefär lika många extraanställda.
Under vår absoluta högsäsong, sommaren, är vi ännu fler.

Ditt arbete består först och främst av att leda och fördela arbete, bemanning/rekrytering, schemaläggning och inte minst coachning och kompetensutveckling av dina medarbetare.

Din roll kräver att du är aktiv och uppsökande i ditt arbete och är med där saker händer bland våra gäster, medarbetare och på andra avdelningar.

Du är den som tillsammans med dina kollegor ser till att gästen alltid står i fokus och att vi gör vårt bästa för varje enskild gäst. Vi arbetar i ett väl utvecklat servicekoncept där betydelsen av gästens upplevelse styr vårt arbete i stort som smått.
Du har en ”hands-on” attityd med förmågan att engagera andra och hitta lösningar.
Som Badchef krävs att du har förmågan att se din roll i ett helhetsperspektiv och inser vikten av att lära känna och samarbeta med andra avdelningar. I vår organisation har vi olika roller men vi strävar alla mot samma mål med fokus på våra gäster upplevelse och våra medarbetares sociala arbetsmiljö. Du kommer att tillhöra vår operativa ledningsgrupp.

Exempel på dina arbetsuppgifter som Badchef:

* Schemaläggning och fördelning av personal
* Utveckla och säkerställa effektiva rutiner i det dagliga arbetet
* I dialog med andra avdelningar alltid fokusera på våra gästers bästa
* Bemanning och rekrytering i samarbete med operativ ledningsgrupp
* Coacha och vidareutveckla dina medarbetare
* Ansvara för att alla medarbetare har eller får relevant utbildning tex HLR mm

Personprofil
Du är en lyhörd och prestigelös lagspelare med utpräglad känsla för värdskap, service och bemötande. Vid sidan av din förmåga att entusiasmera och vara en förebild som ledare är din förståelse för gästens behov en av dina absolut främsta förmågor.

Du är trygg och kommunikativ och leder dina medarbetare på ett prestigelöst sätt genom att föregå med gott exempel. Att lösa problem och bidra med positiv energi faller dig naturligt, samtidigt som du är lyhörd för såväl gäster som medarbetare. Du kommer inte att vara schemalagd men arbetet ställer krav på stort personligt ansvar och att du är på plats när du behövs som mest.

Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och trivs i en roll där du får ta mycket ansvar direkt. Vi ser det som viktigt att du har jobbat inom serviceyrken tidigare och därför har god vana av att ta hand om kunder/gäster.

För rollen som Badchef söker vi dig som har:

* Erfarenhet av att arbetsleda andra och vana att ta ansvar
* God vana av serviceyrken
* Mycket god kommunikationsförmåga i svenska i tal och skrift

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Grunden är dagtid under vardagar, men tiderna kan variera över veckans alla dagar
Plats: Örebro

Företagspresentation
Gustavsvik har en av Sveriges största femstjärniga camping- & stugbyanläggningar. Vi har även ett av Sveriges största badäventyr Lost City samt gym, motionsbad, restauranger, utomhusbad, relaxavdelning och aktiviteter såsom äventyrsgolf och barnklubb. Vi är Örebro läns största besöksmål med drygt 600 000 besökare per år. Vi söker dig som med glädje och engagemang tillsammans med oss vill skapa minnesvärda upplevelser för våra gästers trivsel, hälsa och välmående.

Gustavsvik står inför en spännande tid med utveckling av vår anläggning. Vi har en lång historia som sträcker sig från 1938 och vi fortsätter hela tiden ta nya steg framåt. Gustavsvik är en stor aktör inom besöksnäringen med starka och engagerade ägare som driver verksamheten framåt. Läs gärna mer på vår hemsida: www.gustavsvik.se

Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PerformIQ

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons