Jobbsafari är en del avschibsted logo

Guide ombord på Ocean Bus

Ocean Bus Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 19 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

FÖRETAGET

Ocean Bus kör med sina amfibiebussar city-sightseeing i Stockholm på både land i vatten. Bolaget har varit i drift sedan september 2014.

Våra passagerare får se det mesta och bästa av Stockholm samtidigt som guiden ombord berättar roliga och intressanta historier. Upplevelsen när de 10 ton tunga bussarna kör ner i vattnet och förvandlas till ett fartyg är unik. #jobbjustnu


ARBETSBESKRIVNING

Som guide ombord på Ocean Bus har du ett helhetsansvar. Du tar hand om kunderna från att de kliver ombord tills att de mönstrar av. I arbetet ingår allt från att ta betalt, svara på frågor till att guida. Att arbeta som guide på Ocean Bus är varierande, spännande och väldigt kul. Den ena dagen är inte den andra lik och därför ställer vi höga krav på flexibilitet, problemlösning och ansvarstagande.


VEM ÄR DU?

Du talar flytande i svenska och engelska (gärna fler språk). Du gillar att stå i centrum. Du kan ta till dig information snabbt. Du gillar att jobba i högt tempo är social, utåtriktad och framförallt serviceinriktad.


Vi är mer intresserade av din personlighet och inställning än dina kunskaper. Viktiga är att du är engagerad och positiv. Det andra kan vi lära dig. Det är ett plus om du tidigare har arbetat till sjöss men absolut inget krav.


OHOJ!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ocean Bus Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ocean Bus Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons