Gruppledare till Kundservice (Team Lead)

Primagaz Sverige AB · Stenungsund

·

Ansök senast 31 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Primagaz Sverige söker en kundansvarig gruppledare för kundservice (Customer Care Team Lead) som också ska bygga upp en innesäljarfunktion.

Ansvarsområden
Som Customer Care Team Lead rapporterar du till försäljningschefen Sverige. Du kommer att ingå i en mycket erfaret och kundorienterad grupp som idag består av tre personer placerade på vårt kontor i Stenungsund. Du kommer att vara ansvarig för att leda det dagliga arbetet samt bygga upp vårinnesäljarfunktion i Sverige. Du är en aktiv del i gruppen och är ansvarig för att motivera och stödja gruppen för att säkerställa att er prestation alltid är på topp.

Du kommer att vara ansvarig för att:
  • Leda det dagliga arbetet samt utveckla Customer Care avdelningen i Sverige
  • Bygga upp och ansvara för att innesäljarfunktionen i Sverige blir en succé
  • Tillsammans med vår logistikavdelning planera säljaktiviteter
  • Samarbeta med Customer Care- och innesäljarfunktionerna i Danmark
  • Stärka Primagaz Sveriges position som en av de ledande leverantörerna av Gasol i Sverige genom att ge en mycket hög servicenivå till våra kunder.
I korthet, du kommer att inneha en viktig roll med mycket "hands-on" ansvar tillsammans med många utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Utbildning och erfarenheter
Din bakgrund innehåller minst 5 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning med en relevant utbildningsbakgrund samt erfarenhet från kundservice och telefonförsäljning eller liknande.

Du har god samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt, är resultatorienterad, proaktiv, ansvarstagande och tar egna initiativ i samarbetet med gruppen och säljchefen i Sverige. Du leder genom att vara uthållig, målinriktad samt med ett inre driv och energi. Du har ett entusiastisk uppträdande och en "can-do" attityd.

Vårt skandinaviska huvudkontor är placerat i Köge i Danmark, det är därför en fördel om du förstår Danska. Vårt koncernspråk är engelska därför har du en hög nivå på skriven och talad affärsengelska.

Vi förväntar oss också att du har erfarenhet av något CRM-system så som Navision och Sales Force eller liknande.

Vi erbjuder dig möjligheten att i en ny position, med ett brett ansvar, utveckla dina professionella och personliga egenskaper. Denna roll kommer att ha många kontakter inom hela organisationen samt möjligheten att aktivt bidra till företagets resultat i en informell företagskultur.

Om Primagaz
Primagaz Skandinavien är den ledande leverantören av Gasol i Danmark och Sverige. Vi är en del av SHV-Energy - en av världens ledande gas distributörer med mer än 15.000 anställda och 30 miljoner kunder världen över. SHV-Energy är ledande inom hållbara lösningar för Gasol med t.ex. Biogasol som en viktig del i strävan efter att bli "mindre fossil och mera grön".

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Primagaz Sverige AB

Placering

Stenungsund