Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gruppledare, Norrmalm

PostNord Sverige · Stockholm · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

PostNord Sverige

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är ett Sveriges mest kända varumärken - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Den förvandling vi befinner oss i innebär förändringar som gör vem som helst nyfiken på framtiden. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

Du & vi & jobbet

PostNord är en viktig och hållbar del av samhället. Vi är ödmjuka inför det ansvar som vilar på oss, och stolta över vår kunskap och genomförandeförmåga. Ett företag som PostNord kräver tydlighet och uthållighet. Vi ska utveckla våra tjänster, våra medarbetare och kunder. Vi äger vårt ledarskap, visar tillit och mod. Vi vill motivera varandra att odla en innovationskultur som gör oss störst även imorgon. Det är avgörande för att attrahera, behålla och utveckla medarbetare på en föränderlig marknad. PostNord är på en förändringsresa som kräver nya tankesätt, idéer och ett transformativt ledarskap.

Bli en del av vårt team

Är du en driven och kundfokuserad ledare? Trivs du att vara spindeln i nätet och vara länken mellan medarbetare och chef? Vill du vara med och bidra till att forma nya Norrmalm Brevbäring? Då söker vi dig!

Norrmalm brevbäring finns inom distributionsområde Stockholm City och leds av två produktionschefer och har sammanlagt ca 100 medarbetare, varav fem gruppledare. Enheten distribuerar brev och varubrev till ca 100.000 hushåll och företag på Norrmalm, Kungsholmen samt i Vasastaden och Gamla Stan. Enheten kommer att delas in i team och ska arbeta teambaserat, där du som gruppledare kommer att leda ett eller flera team.

Om rollen

Som gruppledare leder du och följer upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer, prioriterar och omfördelar resurser vid behov. Du tar ansvar - genom att utveckla verksamheten, ta ägarskap, genomföra ständiga förbättringar och följa upp verksamhetsmålen.

Inom enheten krävs ett fortsatt stort arbete med de förändringar som PostNord genomgår. En viktig uppgift för dig som gruppledare för ett eller flera team blir därför att tillsammans med övriga team och chefer hitta och använda den potential som finns enligt Norrmalms verksamhetsanalys.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda medarbetare och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du gillar att leda och är duktig på att kommunicera både internt och externt. Som person är du ordningsam och noggrann. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Erfarenheter från teambaserat arbete och kundmöte är meriter men inga krav. Du har datorvana. Erfarenhet av att arbeta i Microsoft Officepaketet är meriterande. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. PostNords ABC-ledarskap är vår ledstjärna; Accountable, Brave and Committed.

Vi gör vardagen enklare

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-31.

Vill du veta mer om jobbet, kontakta någon av produktionscheferna:
  • Maud Åslund, 070-9805975 (semester tom 17 juli)
  • Anna-Karin Olsson, 070-9809547 (semester tom 7 augusti)
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PostNord Sverige

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons