Gruppchef till Smörjare & Inspektörer

Billerudkorsnäs Gruvöns Bruk · Grums

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och utveckla vårt förebyggande underhåll?

Tveka då inte att söka tjänsten som gruppchef till gruppen Inspektörer och smörjare inom Underhållssektionen FU.

Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en gruppchef till vår FU-sektion som vill leda vår grupp med Inspektörer och smörjare .

Gruppchefen leder och utvecklar sin personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ och administrativa färdigheter. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med driftledningen och övriga underhållsgrupper.

Som person brinner du för personal och gillar planeringsarbete. Du sätter både långsiktiga och kortsiktiga mål för gruppen samt individer och ser sedan till att de efterföljs. Du sätter dig in i gruppens kompetens samt bevakar och ser till att ni, som grupp, har all kunskap som krävs för att driva en bra avdelning!

Tjänsten är en tillsvidare anställning och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Kvalifikationer

Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdiga.

Du som söker har kompetens inom området och relevant erfarenhet från arbete inom processindustri , underhållsprocesser eller motsvarande verksamhet, gärna i en medelstor till stor organisation.

Personliga egenskaper

Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. Du arbetar strukturerat för att nå uppställda mål och det känns naturligt att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.

Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.

Kompetens är såklart en viktig bit i denna roll, men för att lyckas och trivas i denna roll så måste du tycka om att arbeta med personalansvar! Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs i en ledande roll gärna med strategiskt tänkande.

Känns det som om det är dig vi beskriver? Så roligt! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta :

Annica Sterner, Sektionschef FU tfn 0555-41316


Vi gör urval löpande så vänta inte med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Billerudkorsnäs Gruvöns Bruk

Placering

Grums

Kontaktperson

Billerudkorsnäs Sweden AB