GRUPPCHEF PRODUKTION MATERIALHANTERING inom Bearbetning Transmissionstillverkning DX

SCANIA CV AB · Södertälje

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Transmissionstillverkningen DX arbetar med tillverkning av växellåds- och axelkomponenter där huvudprocesserna är skärande bearbetning och härdning, vi har även funktioner för logistik och kvalitet. Materialhantering är en gren inom logistik och har som huvuduppgift att serva organisationen med interna och externa transporter.

Arbetsuppgifter
Du kommer att fokusera på ledarskap och arbeta i en verkstadsmiljö med en maskinpark på en hög teknisk nivå med avancerade produkter. Du arbetar och utvecklar dina medarbetare och verksamheten inom ramen för Scanias Produktions System för att säkra att produktionen når rätt säkerhet, kvalitet och leverans till rätt kostnad. Du kommer även ansvara för att bryta ner och implementera strategisk plan.

Initialt kommer arbetet till stor del bestå av att vara med och ta fram och träna nya arbetssätt och processer inom materialhantering. Som gruppchef är du en del i ledningsgruppen för aktuell verkstad.

Att vara chef på DX innebär att coacha dina medarbetare enligt våra värderingar inom Scanias Produktionssystem och arbeta med individernas och gruppens prestation och utveckling. Ledarskapet bygger på hög närvaro och tillgänglighet ute i produktionen vilket ställer kravet på höga kunskaper som Chef/Ledare och inom Processen, SPS samt aktuell Produkt.

Kravprofil
Vi söker dig som har förmåga och vilja att inspirera och engagera dina medarbetare. Du är trygg i dig själv och vågar testa nya idéer samt har god självinsikt och är lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team.

Du är en lagspelare som ser till såväl den egna gruppens behov som till helheten för transmission.

Ett krav är att du har erfarenhet av ledarskap.Vi ser det som väldigt meriterande om du har erfarenhet av logistik.

Övrigt
För Gruppchef Produktion inom transmission är det ett krav att du kan arbeta skift.

Ytterligare information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
  • Verkstadschef Samir Poljo Tfn 08-553 863 77
  • Logistikchef Johan Pettersson Ttfn 08-553 810 58
Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Urval kommer att ske löpande. Ansök via Reflex/Jobbsök på Scania senast den 2021-02-07. Jobbid 20210238.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Södertälje