Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gruppchef hantverkare

JM Sverige · Malmö · Ansök senast 30 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gruppchef hantverkare

Nu söker vi dig som vill vara med och lägga grunden till ett bättre liv för våra kunder genom att skapa boenden och hållbara livsmiljöer i Malmö/Lund med omnejd. Det sker många små och stora händelser i våra hus och områden varje dag och vi hoppas att du vill vara med och skriva historia tillsammans med oss.

Vi är övertygade om att grupper med olika bakgrund och perspektiv är mer innovativa, delar kunskap och löser uppgifter på bättre sätt. Därför satsar JM på att bygga jämställda team. För att stärka våra mål behöver vi dig som delar vår vision och som har potential att utvecklas hos oss på JM.

Om tjänsten

Den här rollen passar dig som vill utvecklas som chef och vara ett stöd till hantverkare i produktion. Du är personalansvarig chef för hantverkarna inom Region Syd, där platschefen är den som ansvarar för arbetsledningen på byggarbetsplatsen. Idag består hantverkargruppen av cirka 80 personer. Som Gruppchef hantverkare ansvarar du för att, i samråd med platschefer och arbetschefer, bemanna bostadsprojekten med hantverkare. Det innebär att du ansvarar för att rekrytera, introducera, utveckla och behålla våra hantverkare. Du arbetar löpande med kompetensförsörjning och utveckling så att vi har rätt kunskaper till våra nuvarande och framtida byggprojekt.

Du ingår i ett team tillsammans med HR-chef och Arbetschefer och tillsammans med Produktionschefen bildar ni ledningsgruppen för produktionen i Region Syd. Din närmaste chef är Produktionschef. JM arbetar strukturerat och har verksamhetssystem och processer som är till stöd i ditt, och vårt, dagliga arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • I samråd med platschefer och arbetschefer löpande planera och bemanna byggprojekten med tillgänglig personal
  • Genomförande av mål- och utvecklingssamtal
  • Samverka med berörda platschefer inom personalfrågor
  • Ansvara för att rehabiliteringsplaner blir upprättade och genomförda
  • Rekrytering, introduktion och kompetensutveckling av personal
  • Upprätthålla och utveckla lokala fackliga relationer
Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av byggbranschen och har varit chef eller ledare i arbetslivet, föreningslivet eller motsvarande. Erfarenhet av produktion är önskvärt och kunskaper inom byggavtalet är meriterande.

Som person är du intresserad av människor och ledarskap och du vill skapa engagemang hos dina medarbetare. Du har erfarenhet och intresse av att administrera, planera och strukturera ditt eget arbete. Du har förmågan att genomföra och följa upp ditt arbete. I rollen kommer du att ha många kontaktytor vilket gör att du behöver ha lätt att kommunicera med människor. Du analyserar och drar lärdom av fattade beslut och resultat i syfte att utveckla och förbättra verksamheten.

Vi erbjuder

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Kontakt

För frågor kring tjänsten kontakta HR-partner Charlotta Babington Thorzelius via mail: charlotta.babingtonthorzelius@jm.se .

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urval sker löpande.

Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JM Sverige

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons