Jobbsafari är en del avschibsted logo

Gruppchef för redovisningskonsulter till EY, Bohuslän

Gruppchef för redovisningskonsulter till EY, Bohuslän

Ernst & Young · Stockholm · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Vill du leda EY´s specialistteam inom redovisning? Våra kontor i Bohuslän är framgångsrika och växer varför vi nu söker en erfaren gruppchef som kan leda teamet framåt. Placering på kontoret i Uddevalla. Tillträde enligt överenskommelse.

Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor.

Möjligheten

Våra redovisningskonsulter arbetar med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som gruppchef kommer du att ha personalansvar för ett antal redovisningskonsulter på våra kontor i Bohuslän. Du tycker om att coacha medarbetare samtidigt som du bygger långsiktiga relationer med kunder. Du har sinne för affärer och har lätt för att bygga förtroende. Du har eget budget- och resultatansvar.

Du kommer att arbeta med redovisningskonsultationer och ha ett helhetsansvar för kunden. Arbetet omfattar avstämningsarbete, upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt att stödja våra kunder i redovisningsfrågor. Arbetet omfattar även analys, uppföljning och rapportering. Arbetet sker i huvudsak i digitala processer med hjälp av digitala verktyg och plattformar.


För att lyckas och trivas i rollen

Behöver du

  • ha en bred redovisningskompetens och ett stort affärsintresse
  • vara social och trivas med att bygga långsiktiga affärsmässiga relationer, såväl internt som externt.
  • tycka om att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare
  • ha en god förmåga att prioritera såväl kortsiktigt som långsiktigt för att nå dina mål
  • vara resultatinriktad

Kvalifikationer för tjänsten

  • minst 3-5 års erfarenhet av redovisning- och bokslutsarbete samt deklarationer
  • examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi/liknande
  • är Auktoriserad redovisningskonsult eller har ambition och möjlighet att bli det.
  • kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
  • integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö
  • uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
  • visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med affärsmässigt tänkande

Vi ser också gärna att du

  • visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
  • har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift
  • arbetar som auktoriserad redovisningskonsult idag alternativt har erfarenhet från shared service center/ekonomiavdelning eller innehar en revisionsbakgrund
  • har bred IT-kunskap och intresserad av digitaliseringsfrågor

Vad vi söker

Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig

Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.

  • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
  • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
  • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
  • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 31/03/2022. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna de Blanche, anna.de.blanche@se.ey.com.Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ernst & Young

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ernst & Young AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons